sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Jännittämistä koko päivä...

Aamulla olin taas heti innokkaana hallilla jännittämässä kisoja! Meijän jengi oli ihan älyttömässä tikissä ja HBC kaatu 4-3 ;) Mut huh ku oli jännää!

Sit treenasin Antonin kaa ja mulle se oli kyl varmaan kovin treeni pariin kuukauteen! Jee:) Ja anteeks ku kiukuttelin aluks, olin ihan tyhmä.
Mut sit treenaamisen jälkeen päätettiin mennä Antonille tekee ruokaa ja syödä ihan sikana! :D Anton kokkas ja jouduin kyl vähä jännittämään et mitäköhän siitäki tulee :D Mut hyvät riisit ja kanat ja salaatit saatii aikaan vaik heitin vähä reilulla kädellä paprikajauhetta kanoihin hups.. :D
Gourmet-kokki ja naamasensuuri :D
Mä käskin ja se teki nöyrästi ohjeitten mukaan eli tää meni just niinku piti :p
Sellasta saatiin aikaan tänään :)
Ja sit oli ratkasupelit hallilla ja voi että se vast olikin jännittävää!!! Mut ÖIF voitti upeesti TS:n 4-3 ja kaikki pelas kyl hyvin, hyvä meijän jengi! Tuloksena SM-hopea meijän seuralle ja ESB juhli kultaa joten onnittelut heille! :)

Nyt oonki sit koko illan jännittäny mailoja kotona... Se pelien jännittäminen oli kyl kivempaa! Mut nyt viel yks maila ja sit voin mennä unille :)
Siin on mulle hommaa........
Ja sit yhtä juttuu taas oon miettiny. Yhen typerän lauseen päästin suustani puol läpällä ja ei ois kannattanu. Pahaa tekstiä sain heti kuulla mut uskon nyt kuitenki et ei mul oo oikeesti mitää "vitun ongelmaa" ja en oo "synkistelijä". Mut enpähän enää puutu siihen miten kukaki haluu ketäki kannustaa. Joten ei kai täs mitää hätää :) Ihmiset ei kai aattele mitä ne sanoo sillon ku kiehahtaa? No ihan miten vaa, mä en ansainnu tota ja en todellakaa jää pohtimaan tota tällä kertaa! En ees tajuu miks tuli nii paha mieli tollasesta mut en voi itelleni mitää..

Huomenna tulee tanskalainen valmentaja tänne Suomeen ja pistään meijät ruotuun! No nyt se kuulostaa iha natsilta mut ei se kyl oikeesti oo :D mut aamulla kasilta siis treenaamaan, sit kouluun ja sit taas treenaamaan! Cant wait:)

4 kommenttia:

 1. Olis mielenkiintoista kuulla, millaisia tavotteita sulla on. Silloin kun joskus pikkusena alotit sulkapallon, mitkä oli sun tavotteet jotka halusit/haluat saavuttaa ennen uran lopettamista? Kuinka kunnianhimoinen oot? :)
  Muiden ihmisten elämän tavotteet kiinnostaa ainakin mua aina tosi paljon, joten jos susta tuntuu et haluisit tehdä postauksen siitä, mitä haluut elämässä saavuttaa (yleisellä tasolla ja sulkapallossa), niin tee ihmeessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ja hyvästä ideasta!:) Oon itse asiassa miettinykkin et kirjottasin noista tavotteista ja haaveista, joten lupaan tehä tollasen postauksen heti kun on kunnolla aikaa :)

   Poista
 2. Tänne oli jo yks ehdotus tullut niin ajattelin että tänne voisi rohjeta kirjottamaan. Eli ois super mielenkiintoista tietää millasia punttitreenejä sä teet, silleen jopa tylsän tarkasti et miten, kuinka monta sarjaa, ja kuinka usein sitä samaa ohjelmaa. Ainakin kai siis pk-kaudella on eri punttiohjelma ku kisakaudella niin millä lailla erilaista ja just tollasia asioita, mitä on silleen vähän voinu saada selville täältä lukemalla mut ei silleen oikeesti tarkasti. Luulisin että en ole ainoa jota tämä kiinnostaisi, joten joskus kun ei ole mitään postausideaa niin tästä ois tosi kivaa lukee:) Tai ei oo pakko olla olematta mitään ideaa, silti ois tosi mielenkiintosta ja hyödyllistäkin näistäkin tietää, miten ohjelman toteuttajat niistä on mieltä ja sillee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, sain itse asiassa nyt heti perään toisenkin kysymyksen samaan aiheeseen liittyen, joten et nähtävästi tosiaan ole ainoa jota kiinnostaa :D Yritän siis saada postausta aikaiseksi pian! :)

   Poista