torstai 29. marraskuuta 2012

Pers.......

......imon on hyvää ja ihana aamu tänään!:) Ei aamutreenejä eikä koulua, joten heräsin vasta kasilta. Ihanaa :) Ja aamupalaks kaurapuuro + persimon + raejuusto ja voiko olla mitään parempaa!??!

Kaurapuuroa, pilkottu persimon ja raejuustoa tollee ihanasti kerroksittain ja mahollisimman pieni lusikka = nam!
Kateltiin kukkasen kans ikkunasta ulos:) jee lunta!
Tänään ohjelmassa kevyt puntti, mailojen jännitystä ja iltapäivällä treenit! Ja huomenna pääsenkin kirjottelemaan tänne taas lentokenttäterveisiä ;)

Eilen olin hierojalla ja huh huh ku oli vähän jumeja! Hieroja sano et "on aika tiukat nää sun pakarat" mut se ei tainnu olla niin hyvä juttu täl kertaa :D Ja sekin on jännää et kun yläselkä on kauheessa jumissa ja sit kun sitä murjotaan nii menee nenä aina tukkoon! Vasenta puolta kun hieroo niin menee oikee sierain ja oikeeta puolta kun hieroo niin vasen sierain :D Onkohan tää ihan normaalii... Mut ainakin nyt on vähä letkeempi olo kropassa!

No mutta nyt meen tekee yhen mailan ja sit vähän rahkaa nassuun ja puntille!:)

PS.


2 kommenttia:

 1. YES I WILL!

  ps. onks sulla mättöpäiviä koskaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. GOOOOOD! :D

   haha en osannu ite vastata tohon mättöpäiväkysymykseen niin kysyin mun veljeltä :D se sano et ei mul kuulemma ikinä oo :D mut kyllä mä välillä syön karkkia ja muuta herkkua!:) mut se on kyl totta et en mä oikeen tykkää "mättää" ja varsinkaa mitää pizzaamäkkiikebuu en oikeesti syö ikinä

   Poista