torstai 6. joulukuuta 2012

JUHLAAAA!

Eilen oli kyllä ihan megapitkä päivä mut kans tosi hyvä päivä ja ehti kyl tapahtuu vaikka mitä!:) Oli aamutreenit, sit koululla uusien ylioppilaiden lakitusjuhla, toiset treenit, dopingtesti-.-, Oskun ylppärijuhlat, sit baariin jatkoille ja sit Riikalle nukkumaan. Mun piti kyllä mennä yhtiin toisiinkin juhliin mut se olis ollu niin kauheen hankalaa treenikamojen kaa ja julkisilla pyörii ympäri Helsinkiä ja Espoota. Joten meninki sit vaan Oskun pippaloihin syömään hyvää kakkua ja muuta namnamia:))
Tos vaihees ei iha kauheesti naurattanu ku oli kiire juhliinki viel.. Mite vaikeeta voikaa olla pissata ku joku kyttää vieres! :D
Olin kauheen väsyny eilen jotenki koko päivän ja aattelin, etten varmaan jaksa lähtee ulos illalla enää juhlien jälkeen.. Mut sit lähin onneks kumminki vähäks aikaa ja oli kivaa! Viimeks olin kuitenki ollu baarissa kesällä, että ihan hyväki välillä "ulkoilla" ja pitää hauskaa. :) Selvin päin kuitenki meni ilta ja hyvissä ajoin lähettiin Riikalle nukkumaan! Jotenki ei vaan oo toi baareilu ja juominen mun juttuja oikeen, mut välillä tottakai on tosi kiva mennä. :)

Hyvä Osku!:) (huom! en oo pieni ku Osku on vaa kauheen korkee!)
Skumppaa jee!

Hyvä Osku uudestaan! :)

jjjoo. :D

Ihania tyttöjä! <3
Ihanaihanaihana Riikka!

Helsingin yössä ilomielellä :D

Ja meijän uus upee yliloppilaamme näytti vähän mallia miten baari otetaa haltuun ;)

Mä en ollu yhtä hyvä...
Tänään aamulla heräsin sitten puol 10 aikaan Riikan luota ja yllätin (toivottavasti) ilosesti sen vanhemmat kun kömmin sieltä alakerrasta sanomaan huomenta :D Matkalla piti käydä hakemassa vielä treenikamat Antonilta minne jätin ne eilen ja nyt vihdoin kotona! Ei ees kauheesti väsytä, joten ehkä kohta treenaamaan? Nojoo saa nyt nähä.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti