sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Voitin kisat ja paha olo

JEEEE
Voitin tänään sitten ne Helsinki Open -kisat!:) Aamulla kun heräsin niin olo ei todellakaan ollu mikään maailman paras ja mietinkin jo, että pitäiskö jäädä lepäilemään. Mut joku siin on et luovuttaminen on kauheen vaikeeta! Eipä ollu pelaaminenkaan helppoa, mut onneks voitin.:) Sen verran kovia kuitenkin meijän suomitytöt, että pitää hyvin pelata jos haluu voittaa. Siks aamulla mietinkin et onks täs kunnos mitään järkee lähtä pelaamaan. Mut onneks ei ollu tositosi kipee olo kuitenkaa!

Nyt on kyllä kauhee väsy ja vähän kuumeolo ja kurkku tosi kipee! Sellanen olo kun siinä strepsils-mainoksessa sillä ukkelilla, millä pyörii se terä siellä kurkussa jos tiiätte sen mainoksen :D

Mut jee huomenna aamulla kampaajalle!:) En leikkaa kaljuks tai tee mitää muutakaa dramaattista et ei tarvii olla huolissaan. Ja kouluunkin yritän jaksaa selvitä pikku kipeilystä huolimatta.. Mut treeneistä on kyllä ehdottomasti lepopäivä huomenna.

Aamulla oli melkeen hyvä fiilis.. Mut sit menin ottaa kuumaa (jotkut sanoo lämmittelyks) ja vähä helpotti.
Pelien välissä rahkaa, banaania ja soijarouhetta. Namnam ja sit taas mentii!
Voitin muuten kisoista 300e palkintorahaa ja sen kunniaks ostinki sitten lennot Istanbuliin! No ei se sen rahan takii ollu vaan ku Turkissa on yks kisa reilun viikon päästä minne meen pelailemaan. Ja sit pääsenki joululomalle sen jälkeen. :)

Nyt meen sohvalle makoilemaan ja katteleen telkkaria ja ottaan iisisti! Muistakaa teki kaikki ihanat chillailla välillä koska se on kivaaaaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti