keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Nollaus lenkkipolulla!

Nyt kyllä tekemistä riittää! Siivoomista, leipomista ja kaikenlaista muuta juhlavalmistelua. Eilen leivoin yli neljä tuntia erilaisia keksejä ja sen jälkeen olin niiiiiin loppu. Kaiken kaikkiaan toivon just tällä hetkellä, etten enää ikinä pääse ylioppilaaks uudelleen!

Tältä mun huone näyttää just nyt... Jotain on siis selkeesti vielä tehtävä :D
Kaiken tän päälle vielä treenit niin johan saa tää tyttö sykkiä. Tänään kuitenkin lenkki oli oikeesti päivän pelastus! Siinä vaiheessa kun alko kotona hääräily tökkiä, pistin lenkkarit jalkaan ja lähdin juoksemaan.

Meijän lähellä on sellanen ISO mäki. Tai siis ei ihan lähellä, mutta vartin lämmittely- ja palauttelumatkat tekee vaan hyvää ;) Se mäki on keskellä metsää sellanen pikku pururata, jossa ei kovin usein muita nää. Sen mäen mä sitten kävin juoksemassa ylös kaheksan kertaa ja huhuh kun olikin rankka homma! Melkeen minuutti meni aina päästä ylös asti ja reilu puoltoista minuuttia hölköttelin alas. Vähän erilaiset intervallit tällä kertaa, mutta vaihtelu virkistää :) Ja todellakin kyllä virkisti, nyt jaksaa taas siivota ja järkkäillä juttuja kun on aivot nollattu!

Melkeen häikäs, mut ei se mitään, koska nyt on kesä! :)
Huomenna onkin taas hillitön kiirepäivä ja pitäis ryntäillä paikasta toiseen.. On juhlaruokien ostelureissua, mentaalivalmentajan tapaamista, biljardin peluuta, lakkiaisjuhlatreeniä ja sitten vielä meidän seuran pikku grillailuilta.

Joten nyt ei auta muu kuin jatkaa hommia! Kohta on jo lauantai ja saan painaa sen lakin vihdoin päähän :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti