lauantai 29. kesäkuuta 2013

Miksi ihmisellä pitää olla selkä?


Saakelin selkä.! Onnistuin siis tosiaan hajottamaan mun alaselän tossa pari päivää sitten. Keskiviikon punttitreenissä tehtiin syvää kyykkyä, koska se on niin hyvä liike. No mutta kun ei ollu hyvä liike!!! Selkä tuntu sen jälkeen vähän heikolta ja torstaina sitten oli ohjelmassa treeni, joka sisälsi paljon hyppyjä. Sen treenin jouduinkin sitten lopettamaan kesken, koska kipu oli jotain ihan kamalaa. :(

Siitä asti olenkin sitten makoillut enimmäkseen sohvalla, koska makaaminen ei satu selkään. Onneksi pääsin eilen käymään fysiolla heti ja sain ohjeita selän hoitoon sekä vähän kinesioteippauksia tukemaan ja helpottamaan kipua. Ohje numero yksi oli tietenkin lepo, mutta myös erilaisia jumppaliikkeitä on hyvä tehdä.
Ja niitäpä tietenkin olen ahkerasti tehnyt!
Ja kivaa on! :) (ei tosiaankaan ole.......)
Tällä hetkellä huolettaa kauheesti ja on paha mieli selän takia. Alaselkävamma kun ei koskaan ole hyvä eikä kiva asia. Toivon enemmän kuin mitään muuta, että tää ei olis mitään välilevyihin liittyvää vaan että nikamat olis vaan vähän lukossa! Miks juuri silloin, kun treenit sujuu parhaiten ja nautin pelaamisesta enemmän kuin pitkiin aikoihin, pitää käydä näin? Not fair!

Niin kauhean kovasti haluaisin siis jo päästä treenaamaan, mutta kun selkä on kipeä, niin mitään ei kyllä pysty tekemään. Onneksi kävely ei tee kipeää, joten kavereiden näkeminen ja kauppojen kiertely sentään onnistuu hyvin. :)


Nyt vaan kovalla tsempillä eteenpäin, vaikka kivaa tällanen vammailu ei todellakaan ole! Rukoilkaa tekin jookos kaikki mun puolesta, että selviäisin tästä säikähdyksellä! Olis kiva esimerkiks herätä huomenna aamulla ilman minkäänlaista kipua ja pystyä laittamaan sukat jalkaan ilman hillitöntä operaatiota... Toivotaan parasta! :)

Pakollinen "näytänkö hyvältä"-tsekkauskuva ennen ulos lähtöä :D Mutta kuulemma näytin... :p

2 kommenttia:

 1. Oon täällä peukut ja varpaat pystyssä, että selkä paranee nopiasti! Oot hirmuisen nätti likka :)
  Liityin sulle lukijaks, koska tykkään tälläsistä urheilullisista tapauksista ja tykkään toooosi paljon lukea tän tapasia postauksia, mitä oot kirjotellut! :) ♥

  - http://ilovepassions.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kovasti, tosi ihana kuulla! <3 :) Ja kiva että liityit lukijaks, käyn kans kattelemassa sun blogias! :)

   Poista