keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Treenikuvia ja muuta huvia!

Jesjes miten mahtavan (huonon) otsikon taas repäsin! :p

Päivät on vierähtänyt taas kerran kauheen nopeaa vauhtia! Tällä viikolla mulla on ohjelmassa kevennetty treeniviikko. Ideahan mun kesätreeneissä on suunnilleen niin, että on aina pari kovaa viikkoa ja sitten yks iisimpi viikko. Halusin ihan ite niin, koska tänä kesänä palautumisen on oltava paljon parempaa tasoa kuin vuosi sitten, jolloin rääkkäsin itteni ihan piippuun.
Eilistä ketteryystreeniä ja teletappiletti x)
Maanantaiaamu alkoi kivasti hirmusella rääkkitreenillä. Kaks tuntia painettiin menemään sata lasissa ja voin paljastaa, että tuli vietettyä sen jälkeen aika väsyneitä hetkiä sohvalla lojuen.. :D Vaikka tän kevyen viikon alotus ei ollukkaan siis kauhean kevyt, niin onneks maanantain iltatreenissä sitten venähti kylki sopivasti. Sen jälkeen onkin ollut pakko keventää. Oikeesti en siis tietenkään oo ilonen, että kylki tai alaselkä tai yläpakara tai jostain sieltä välistä otti osumaa ja tekee kipeetä! Mutta onneks se on nyt jo melkeen kunnossa eli ei mitään vakavaa :)
Don't you wish your girlfriend could squat like me?;)
Tänään kävin aamulla puntilla ja illan pelitreenin päätin jättää väliin. Kevyt viikko ja kipeä kroppa, joten jostain piti siis karsia. Luulen, että se ratkasu oli paras myös mun kipeän kylki-/selkä-/peppulihaksen mielestä. :)
Pakollinen "onks mul viel selkälihaksia?"-kuva :D
Yhen käden leuka oli ihan uus juttu mulle, mutta onnistuu!
Iltatreenin sijaan sainkin onneks aikaseks muita tärkeitä asioita! Muun muassa pienen pientä shoppailua, pyykkien pesua ja nurmikon leikkuun. Hyvä minä :)


Tää albiino varmaan paloi, mut ei se mitään, koska eilisen puna on huomisen bruna! :)
Huomenna lähdetäänkin koko perheen voimin ajelemaan mökille juhannuksen viettoon. Ahh, en jaksa oottaa, että pääsen sinne luonnon keskelle hillumaan, kalastelemaan iskän kanssa ja tietenkin lepäilemään ja nukkumaan paljon! :)

Jos en huomenissa ehdi enää mitään päivitellä, niin hyvät juhannukset kaikille!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti