torstai 25. heinäkuuta 2013

Epäröin ja intoilen

Moi! :)

Taas on muutama päivä vierähtänyt hirveän nopeasti! Sehän tarkoittaa siis sitä, että myös Tanskaan lähtö on muutaman päivän lähempänä. Tänään käytiin Nannan kanssa pelaamassa, ja vaikka mun pelaaminen ei tällä hetkellä suju lähellekkään niin hyvin kuin toivoisin, niin onneks Nanna sai mut innostumaan Tanska-jutuista! Nyt vaan pitäiskin tästä lähteä kirjastoon lainaamaan pari englanninkielistä kirjaa, jotta kieli alkaa sujua eikä tartte sitten vastata kaikkeen puupäänä vaan "okay that's nice", kun mitään ei ymmärrä. :D Myös sanakirja-appi puhelimeen olis hyvä ja junalippujen hankintaankin pitää ryhtyä. Niin ja tietenkin puhelinliittymäasioita pitää miettiä ja pankkijuttuja ja CPR-tunnusta ja kaikkea sellasta...


Hermoilen kuitenkin vähän (tai en niin vähänkään..) mun pelaamisen kanssa. Tuntuu, ettei se pallo pysy kentän rajojen sisällä millään ja verkon yli lyöminenkin on yllättävän hankalaa. Siihen kun vielä yhdistää sen, että jalat on usein ihan solmussa, niin fiilis on aika lailla niin kutsuttu "voihan **%&!!". Ekat kisat ois jo alle kuukauden päästä ja kyllä tää pistää epäröimään. Haluan kuitenkin ajatella, että oon vaan liian kriittinen ja että kyllä se alkaa sujumaan kun pääsen pelaamaan enemmän hyviä treenimatseja. Ja sitä paitsi tänään voin lohduttautua sillä, että Nanna vaan on kovassa kunnossa ja pelaa tosi hyvin! :)

   
Blogin ulkoasuakin on nyt päivitetty ja alan olla ihan tarpeeks tyytyväinen siihen, miltä tää näyttää. Kiitos kaikille kehuista näiden uudistusten suhteen! :) Bannerikuvien kuvaileminen oli yllättävän kivaa, kun on taitava iskä, joka ottaa parhaita kuvia. Kuulemma polttovälit (niin mitkä??:D) piti hioa kohilleen ja mitähän kaikkia muokkausjuttuja tehtiinkään, että saatiin banneri kasaan. Mutta siinä se nyt on ja pistin tähän postaukseen vielä muutaman muunkin making of -kuvan :)4 kommenttia:

 1. iiihana toi kuva tossa laidassa!!

  VastaaPoista
 2. Hihi kovassa kunnossa no huhhu! Kuule täällä mä oon juuri aloittamassa venyttelyt ku oon niin hyytynyt ja jumissa treeneistä! Onneksi ollaan menossa juoksee pitkä hidas lenkki huomenna Karon kanssa! Uudet pelit taas sit ensi viikolla!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha no mut älä huoli, et oo ainoo joka on hyytyny ja jumissa :D Joo jee ens viikolla uudestaan! :)

   Poista