keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Leiritunnelmia!

Jes, kotona taas! :) Viiden päivän Rio Teamin leiri takana ja vähän kyllä väsyttää ja hyydyttää. Treenejä tuli taas tehtyä näiden viiden päivän aikana paljon: 2-3 treeniä päivässä. Oon tosi tyytyväinen omaan panokseeni leirillä ja musta tuntuu, että treenasin hyvin ja hyvällä laadulla. Useimpien treenien jälkeen fiilikset olikin aikalailla tän näköset:
"hyii tää on niin ällöttävää :("
Kovien treenien (ja syömisen!) vastapainoksi oli onneks myös muuta kivaa tekemistä. Uimassa kävin ainakin tuhat kertaa, saunoin joka ilta, höpöttelin yömyöhään Liinen kanssa ja myös beachiä (eikun miten se kirjotetaan? rantalentopallo ei ainakaa kuulosta kivalta?:D) kerettiin pelailla porukalla.
Pakollinen hölmöilykuva :)


Nyt makoilen onnellisena omalla sängyllä. Mulla on enää muutama päivä aikaa täällä kotona, enää muutama yö omassa sängyssä ennen uusia seikkailuja. Tuhat asiaa on hoitamatta, monet kaverit vielä näkemättä, pyykkejä pesemättä monta koneellista, pakkaamiset tottakai tekemättä reissua varten, treenejä tiedossa, mailoja jännittämättä, blogipostaus tulossa viime viikon kuumailmapalloseikkailusta ja mitähän vielä! Mutta kaikki hoituu kyllä, mä tiedän sen. :) Älkää kuitenkaan ihmetelkö, jos en kerkeä koneella aikaa kauheesti viettämään... Lupaan kyllä päivittää fiiliksiä vielä ennen lähtöä! :)

Oma sänky taitaa nyt viedä musta voiton ja uni tulee ihan pian. Voiko mistään toisesta paikasta ikinä tulla mulle koti? Ikävöinkö mä jo parin viikon päästä taas omaa sänkyä? No, tähänkin pätee vaan yks sääntö: 

 You are never gonna know if you never even try. :)

4 kommenttia:

 1. Ota kaikki irti seikkailuista! Ihan mahtavaa että pääset kokemaan jotain tommosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo lupaan ottaa kaiken irti! :) niinhän se toivottavasti on ;)

   Poista
 2. Moi Airi,

  Linkitin tämän sun postauksen omaan blogiini http://badmamaskitchen.blogspot.fi. Kirjoittelen siellä sulkiksesta ja paljon muustakin. Mahdatko tunnistaa, keitä ovat blogissa esiintyvät Pojken Blå ja Cute Noisy Girl :)

  Paljon tsemppiä Tanskan seikkailuusi!

  T Susanna/Bad Mama's Kitchen and Good News

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi,

   Oi mahtavaa, käynkin heti lueskelemassa!:)
   Kiitos kovasti, jännittää jo mutta ootan seikkailua innolla!:)

   Poista