maanantai 19. elokuuta 2013

Bulgariassa on kuuma

Terkkuja täältä Bulgariasta! Lähdin eilen aamulla kymmenen jälkeen tallustelemaan Odensen kodista (koti? no ei kyllä ihan vielä..) kohti juna-asemaa. Junamatkan, parin lennon ja pitkien odotteluiden jälkeen olin lopulta vähän ennen yhtätoista illalla perillä täällä Sofiassa. Ja huh, että mua väsytti paljon!


Eilinen raskas matkustus ei kuitenkaan niin haittaa, koska pelaan vasta huomenna. Tulin siis tänne jo eilen, koska lentoja varatessa en vielä tiennyt, joutuisinko pelaamaan tänään karsinnassa. Sitten kävikin niin, että olenkin suoraan pääkisassa ja saan katsella karsintoja katsomon puolelta. Nyt mulla oli siis yksi extrapäivä täällä. Sehän ei kuitenkaan haittaa, koska oon voinut vaan makoilla hotellilla, istuskella hallilla kattelemassa pelejä, syödä jättiannoksia kiinalaisessa ja käydä vähän pelailemassa hallilla.
Ja tietenkin hillua ulkona kun on lämmintä ja ihanaa :)

Kylmähän täällä tosiaan ei pääse tulemaan. Ulkona on yli 30 astetta lämmintä ja halli onkin sitten melkoinen sauna! Kuvitelkaa suht pieni halli ja ulkoa paahtava aurinko, lisätkää sinne sitten paljon ihmisiä ja vieläpä sellaisia, jotka hikoilee ja urheilee. Nii-in, siellä meinaa kyllä vähän happi loppua ja alkaa haukotuttaa. Onneks oon joskus ennenkin viettänyt aikaa sulkishallissa ja tunnen käsitteen hallikuolema. Eli huomisen suunnitelmana on mahollisimman vähän turhaa oleilua hallissa ja paljon vettä nassuun! :)

Näkymää hotellihuoneen ikkunasta! Kerrankin kivat maisemat :)
Huomenna sitten siis pääsen mäkin pelille! Ja huomatkaa, että mä nimenomaan "pääsen". En siis edelleenkään oo saanu mitään suurempia negatiivisia fiiliksiä aikaan, mikä on tosi kiva juttu. :) Joten ei tässä muuta kuin huomista odotellessa!

2 kommenttia:

 1. Hei Airi,
  Istumme kokoustamassa ÖIF:n viestintäryhmän kanssa parhaillaan. Sopiiko sulle, että linkitämme sun blogin ÖIF:n kotisivuille. Meistä kaikista olisi kiva seurata elämääsi Tanskassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tottakai saa linkittää! Kiva kuulla, että kiinnostaa:)

   Poista