sunnuntai 11. elokuuta 2013

Kovia treenejä ja hyvää fiilistä

Hej!

Ihan ensimmäiseksi pitää kertoa asia, jonka oon viime päivinä kertonut heti ekana innoissani aina kaikille joita näen. Nimittäin mulla on ihan oma pyörä! :))
Hieno, eikö vaan? ;)
Kyselin vähän apua muilta pelaajilta ja löysinkin sitten tieni sellaselle nettisivulle, jolla myydään kaikkea käytettyä. Kävi tuuri saman tien ja pari tuntia myöhemmin ja vain noin 45 euroa köyhempänä mä omistin upean vihreän Forzan! :)
Onks tää ihan normaali tilanne kello 22.06 illalla?

Myös muut asiat alkaa sujua. Juteltiin valmentajan kanssa treeniohjelmasta ja oon oikein tyytyväinen lopputulokseen. Treenimäärät mulla tulee pysymään melko samoina kuin Suomessakin, eli siis treenaan kaksi kertaa päivässä kuutena päivänä viikossa. Tämän lisäksi teen vielä kaksi lyhyttä maximivoimapunttia joka viikko. Kuitenkin on supertärkeää kuunnella kroppaa ja levätä, jos on väsy!

Valittelin viime postauksessa myöhäisistä treeneistä ja tässä onkin nyt todistusaineistoa kuvan muodossa. ;) Aivan älytön peli-, juoksu- ja jalkatyötreeni takana, kello näyttää yli kymmenen illalla ja oon ehkä hikisempi kuin ikinä! Tän jälkeen "yes please"-vastaus tulikin ihan suoraan sydämestä, kun valmentaja kysy, että haluunko nukkua seuraavana aamuna. :D Ja hyvin muuten nukuinkin, 10.46 näytti kello kun palasin tähän maailmaan höyhensaarilta.
 Mutta eipä tässä kai muuta ihmeellisempää, elämä kulkee täällä turvallisesti eteenpäin. Päivät koostuu pääosin kovista treeneistä, levosta, ruuasta ja unesta. Kertoisin ylpeänä, että treeneissä on tosi kova se i:llä alkava hieno sana, mutta koska en muista sitä sanaa niin on varmaan parempi olla pätemättä sen enempää.

Multitreeniä eiliseltä. 36 x 16 palloa ympäri kenttää kovalla temmolla. Meinasin syödä aamupalan takaperin ton treenin aikana... Hyi!
Illalla sitten kokkailtiin tyttöjen kanssa tortilloja ja syötiin niin paljon, että kaikille tuli vauvapömppömahat :)
Kaikki on siis edelleen hyvin ja jatkossakin tärkeintä on säilyttää hyvä fiilis, koska

Hyvä mieli, parempi treeni. Hyvä treeni, parempi mieli! :)

Ps. INTENSITEETTI! Se oli se, mikä on treeneissä ollut kova. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti