torstai 8. elokuuta 2013

Oho, eiks tää ollukkaan niin helppoa?

Heipä hei!

Kolme päivää alkaa olla nyt takana päin tätä "uutta elämää" ja en oikein osaa päättää, että pitäiskö mun kirjottaa valitus- vai hehkutuspostaus. Kaikki menee siis todella hyvin ja onhan tää elämä just sellasta urheilijan unelmaelämää: treenaa, syö, nuku ja sitten taas sama alusta. On aikaa levätä treenien välissä, venytellä kunnolla ja huoltaa muutenkin kroppaa, kokkailla hyvää ruokaa, katella telkkaria, hengailla muitten pelaajien kanssa... Ja kun treenitkin on laadukkaita ja treenikaverit tosi hyviä, niin mistä sitä enää vois valittaa?

Niin no, jotkut jutut vähän tuottaa mulle ongelmia, pakko myöntää vaikken haluiskaan. Suurin ongelma mulle on ollut treeniaikataulut. Mä kun en oikeen syty myöhäsille iltatreeneille, joita täällä taas painetaan menemään näköjään lähes joka ilta. Kaks iltaa on nyt takana ja molempina treenit jatkunut melkeen kymmeneen asti ja tänään on sama edessä. Tähän kun yhdistää sen, että aamulla treenataan kello 8-10, niin ei paljon naurata! Miksi, oi miksi, pitää treenata aamulla 8-10 ja illalla 8-10? Ja kuka vois antaa mulle jotain sellasta ihmelääkettä, että oppisin pärjäämään 6,5 tunnin yöunilla?

Onneks tosiaan on treenien välissä aikaa levätä ja onneks joku fiksu ihminen on keksiny sellasen asian kuin päiväunet! On nimittäin ollu aika suosittu keksintö mun huoneessa tässä näinä parina päivänä... Eihän ne päiväunet kyllä kunnon yöunia korvaa ja sen myös valitettavasti huomaa. Jalat on tosi painavat jo nyt ja olo ei aamuisin ole hirveän levännyt. Mutta ehkä tähänkin tottuu?

Treenit on kuitenkin mennyt tosi hyvin! Vaikka väsyttää ja jaloissa painaa, piristyn aina heti kun pääsen hallille ja treeni alkaa. Tulee vaan sellanen "jesjes taas pääsee pelaamaan!"-fiilis ja sitten mennään täysillä! :D Kuitenkin pitäisi malttaa jättää joku treeni välistäkin joskus, koska muuten kohta ei enää olekaan hauskaa...

Ps. Kattokaa, ostin tänään tanskan kielisen kirjan! En varmasti ihan kaikkea ymmärrä ja lukeminen on näääääin hidasta :D Mutta jos ei tosta muuta hyötyä ole niin illalla ainakin tulee varmasti uni nopeesti kun tota yrittää lukea :)
Ihan hömppää, ihan parasta! :p

2 kommenttia:

 1. No etklhän pikkuhiljaa sitten totu tohon treenirytmiin.. Pitäis kyllä urheilijana saada enempi unta! Tyhmää, että ne treenit on noin myöhään :/

  Mulla on uus blogi nykyään, poistan edellisen!

  thinkpositivea.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu se on kyllä totta ja kaikkeen tottuu kun oikeen paljon haluaa. :) Ja välillä sitten jättää treenejä väliin ja nukkuu piiiitkään!

   Okei käynkin kurkkimassa, kirjotat niin kivan energisesti!

   Poista