torstai 15. elokuuta 2013

Videopostaus!

Päätin nyt ihan ekaa kertaa kokeilla videopostauksen tekemistä! Tykkään yleensä muiden bloggaajien videohöpötyksistä niin pakkohan se oli sitten itekin kokeilla. En ollu kuitenkaan hirveen hyvä ja tää ei nyt menny ihan täydellisesti :D Mutta olkaa hyvät ja älkää naurako paljoo! :)

ps. pahoittelen hieman heikkoa laatua, mutta kun laadukkaamman lataaminen olis kestäny kaaaaauan ja olin malttamaton.. :)

                             
 
Mitäs tykkäsitte? Oliks tää nyt mun viimenen videopostaus ikinä vai kestäisköhän näitä katella ja kuunnella joskus toistekin? :)

8 kommenttia:

 1. ihana video!(:
  Jos saa tässä vähän kysellä treenaukseen liittyen, niin silloin kun on tosi kovaa treeniä ja väsyttää, teekeekö sun ikinä mieli vaan lopettaa kesken? ja jos tekee niin tuleeko tälläisiä fiiliksiä usein? ja mikä auttaa sua tsemppaamaan ne treenit loppuun? (anteeksi tämmönen kyseleminen:) )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jee kiitti! :)

   Tottakai saa kysellä ja kiva että kyselet :) ja vieläpä tosi hyvä kysymyskin! Tottakai tulee melkeimpä joka kerta kovassa treenissä jossain vaiheessa se fiilis, että haluis lopettaa kesken. Mutta mä vaan jotenkin tiedän, että se treeni pitää saada loppuun asti ja mulle ei vaan oo vaihtoehtona luovuttaminen. Ja kun tietää, että se treeni pitää saada loppuun, niin pitää vaan ajatella että ei se tuu tehtyä muuta kuin tekemällä vaan! :) Tää on kyllä tosi hyvä kysymys ja sanottavaa riittäis vaikka kuinka :D Ehkäpä siis kirjotan tästä enemmänkin jossain vaiheessa, kiitti vinkistä!

   Poista
 2. Tosi kiva video! Puhuit yllättävän luonnollisesti kameralle jos tää oli sun eka videopostaus. :)
  Tee seuraavaks leuanveto-video! ;D Ja tsemppii Bulgarian kisoihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo oli itseasiassa ihan eka otoskin :D yritin vielä pari kertaa ton jälkeen, mut eihän ne sit enää ollu luonnollisia ollenkaan. Haha no katotaan jos saan jonkun kuvaamaan ja kehtaan niin sit teen sellasen :D Ja kiitos kovasti tsempeistä! :)

   Poista
 3. Ihana Airi!<3 tsemppii!:)

  VastaaPoista
 4. Tosi hyvin meni, juttele toistekin - tuli ihan tippa silmään kun sanoit, että on vähän ikävä kotiin. Arvaa vain, onko täällä päässä ikävä sinua, pirpana....

  VastaaPoista