sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Top 8

Moi!

Istuskelen nyt Unkarissa Budapestin lentokentällä ja sain juuri viestin puhelimeen, että lento onkin pari tuntia myöhässä. JES. No ainakin on netti ja aikaa päivitellä tänne. :)

Who is the random guy in this pic?!?!! Noei, Steffen käski kirjottaa terkkuja siltä kaikille! :)
Tällä viikolla oli siis ohjelmassa reissu Unkariin ja Hungarian International -kisa. Vähän stressiä ja huolta aiheutti etukäteen mun venähtänyt takareisi/pakara, jonka takia en pystynyt kunnolla muutamaan päivään treenaamaan. Onneksi tiistaina pystyinkin sitten jo ilman kipua pelaamaan normaalisti ja olin niin helpottunut että melkein itketti! :D

Itse kisa meni ihan ok. Ei super hyvin, mutta en voi missään nimessä sanoa, että huonostikaan. Ensimmäisen kierroksen vastustaja joutui valitettavasti keskeyttämään jalkavamman takia ja pääsinkin sitten helposti toiselle kierrokselle. Sillä vastaan tuli vähän liiankin tuttu kaveri, Viron tyttö jonka kanssa treenaan Tanskassa päivittäin. Henkisesti ei mikään helpoin peli, mutta se oli mun päivä tällä kertaa, pelasin paremmin ja voitin. :)

Tää kuva on oikeesti Irlannista muutama viikko sitten, mutta saa nyt kelvata!

 Sitten mä olinkin jo puolivälierässä, kahdeksan parhaan joukossa! Hyvä sijoitus toki, mutta onneakin oli matkassa sen ekan kierroksen keskeytyksen takia. No, joskus näinkin. :) Senkään takia en ihan liikaa juhli, että viimeinen peli ei mennyt hyvin, oli epävarma olo lyöntien kanssa ja virheitä tuli aivan liikaa...

Tästä on nyt kuitenkin hyvä jatkaa eteenpäin! Ennen joulua en enää kisaile, joten seuraava kisa on sitten vasta tammikuussa. Motivaatio treenaamiseen on kuitenkin kova ja paljon kehityksen kohteita on mielessä. En malta oottaa, että pääsen taas treenaamaan hyvin!:)

Ps. Just tuli tieto, että lento on vieläkin enemmän myöhässä ja nyt fiilikset alkaa olla jo aika paljon tän näköset:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti