maanantai 4. marraskuuta 2013

Videopostaus3: Treenivideo!

36x20 sulkapalloa ympäri kenttää hyvällä tempolla ja pienillä tauoilla sarjojen välissä. Pitää tietysti saada kaikki takaisin, pitää tekniikka kasassa ja lyödä laadukkaita lyöntejä. Aikaa menee noin 45min, mielellään tietysti vähemmän. Kuulostaako hyvältä? Niimpä, ei munkaan mielestä!

Mä voin kertoa, että tämä kyseinen multipallotreeni ei todellakaan kuulu mun lempparitreeneihin. Hyytyminen ja hapotus on ihan maksimaalinen, joten eipä kai ihme, että ei ole kivaa. Täällä Tanskassa tätä treeniä kuitenkin tehdään pari kertaa viikossa, joten pakko on ollut tottua ja taistella vaan. Pari viikkoa sitten Suomessa ollessani tein myös kiltisti lauantaiaamuna (mitäpä muutakaan kuin) kovan multitreenin!

Tässä seuraa kooste kyseisestä treenistä. Ja etenkin siitä hyytymisen määrästä! Kuinka monta kertaa voikaan ottaa polvilepoa eli siis nojata polviin 45 minuutin aikana?? Hyvä minä. x)

Ps. Miks toi halli on noin tyhjän näkönen? Missä oli kaikki muut lauantaiaamumultin tekijät? :(


Huom! Klikkailkaa toki ittenne taas Youtubeen siitä videon alakulmasta ja sitten vaihtakaa laatu HD:ksi niin ehkä on kivempi katella :)

2 kommenttia:

 1. Haha alkoi hapottaa jo tuon katsominen!! ^^

  Nanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha niin muakin hapottaa kun ees mietin tota! Onneks tällä viikolla ei olla tehty :D ...mut jalkatyötä senkin eestä!

   Poista