sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Back in Denmark!

Muutama päivä kotikotona Suomessa meni ohi yhdessä hujauksessa ja nyt olenkin taas jo takaisin täällä Tanskassa. Perheen, mummin ja kavereiden näkeminen tuntui super ihanalta ja pääsinpähän juhlimaan parit ylppäritkin! Nyt jaksan ottaa kaiken irti vielä reilusta parista viikosta täällä ja sitten pääsen taas jouluksi kotiin. :)

Eilen pelasin joukkuematsin ja pääsin taas käymään uudessa kaupungissa, kun tällä kertaa junailin Esbjergiin. Jälleen kerran hävittiin, mutta onneksi itse voitin oman kaksinpelini (myöskin jälleen kerran ;) ) pienistä vaikeuksista huolimatta. Tai no, aika suurista vaikeuksista... Olin eilen kyllä melkolailla tosi huono, olo oli täysin poissaoleva, hidas ja heikko. Noh, mitäs tästä opimme? Älä jätä koulutehtäviä viime hetkeen ja palauta niitä 4min 30s ennen deadlinea, kello 23.55!

No mutta, nyt suuntaan hallille ja pääsen taas kovan tanskalaisen treenin makuun! :) Loppuun vielä muutama kuva torstain ylioppilasjuhlista ja ennen kaikkea komeista ylioppilaista ;)

4 kommenttia:

 1. Tulipas yllättävän onnistuneita kuvatuksia=))
  Voitko lähettää ne mulle mailiin kans?

  VastaaPoista
 2. Kivoissa vaatteissa olit juhlimassa :) Ja multa on ehkä mennyt ohi, mut mitäs sie opiskeletkaan parhaillaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos :) Opiskelen avoimella yliopistolla ravitsemustiedettä. Mulla on muutama kurssi tässä vuoden aikana ja ne on kaikki netissä niin onnistuu hyvin tälleen etänä opiskelu :)

   Poista