maanantai 23. joulukuuta 2013

Jouluseikkailut takana - nyt voin rentoutua!

Heipä hei! :)

Eilen matkustin kotiin Tanskan maalta ja suunnitelmissa oli bloggailla junasta kuulumisia. Junaan en kuitenkaan koskaan päässyt ja lopulta matkustinkin taksilla koko matkan Odensesta Köpikseen, ei hyvä...

Ennen eilisiä seikkailuja vietin kuitenkin pari hauskaa ja jouluista pikkujouluiltaa. Perjantaina juhlittiin tyttöjen kanssa ja lauantaina sitten myös pojat oli mukana. 

Pikkujoulu-look perjantailta
Tytöt ja laululeikki, joka oli liian vaikee mulle kun se oli tanskaksi :(
Pakettileikissä sen sijaan olin ihan huippu, heitin monta kuutosta nopalla ja sainkin kolme lahjaa!
Minä sydän Monika :))
Hauskaa oli kyllä molempina iltoina ja välillä oli posket ihan kipeinä kun nauratti koko ajan! Alkoholin suhteen otin kuitenkin suht iisisti ihan jo senkin takia, kun vieläkin olen vähän tukkoinen flunssan jäljiltä enkä todellakaan halua minkäänlaista jälkitautia. Ja sitä paitsi sovittiin mun tsekkiläisen kaverin Zuzanan kanssa, että sunnuntaina käydään vielä tekemässä viimeinen kova treeni ennen joulutaukoa. ;)

Neljännen adventin kunniaksi 12 x 60 palloa ympäri kenttää. 36min kovaa työtä ja sydänhiki selässä :)
Multin jälkeen makoiltiin hetki hallin lattialla ja iloittiin siitä, että nyt vihdoin päästään kotiin! On ihan mahtavaa, kun on kavereita jotka on samassa tilanteessa mun kanssa ja joiden kanssa voi puhua fiiliksistä ja laskea päiviä siihen, että pääsee kotikotiin. :) Ja me todellakin fiilisteltiin sitä, että nyt on multi tehty ja saadaan levätä muutama päivä ja nauttia joulusta perheen kanssa kotona.

Askarreltiin myös valmentajalle kortti. Kuoreen kirjoitettiin vielä "The Boss of the Bosses", luulis koutsin mieltä lämmittävän :D
Mutta kuinkas sitten kävikään... Oon joskus kuullut sanonnan "If it seems too good to be true, well, then it probably is" ja joskus se tosiaan taitaa olla totta. Illalla lähdettiin kävelemään kohti juna-asemaa, mutta meidät pysäytti poliisisetä, joka kertoi ettei juna-asemalle saa nyt mennä ja junia ei kulje. Joku oli vissiin soittanut sinne ja sanonut, että "varokaa, kohta pamahtaa!".

Siinä sitten alettiin pohtia vaihtoehtoja. Lennolle oli ehdittävä, mutta junalla ei päässyt, bussitkaan ei kulkenut ja niin no, juosten ei olis kerennyt edes Bolt. Ainoaksi vaihtoehdoksi jäi taksi, mikä ei tietenkään kovin halpa idea sitten ollut... Onneksi meitä oli kaksi, yksin en olisi halunnut kahden tunnin taksimatkaa maksaa! Ja onneksi oli myös kiva taksikuski, joka antoi vähän alennusta, kun kyyneleet silmissä selitin miten kovasti ollaan Zuzanan kanssa odotettu, että päästään jouluksi kotiin. Kuski suostui jopa pysähtymään huoltoasemalle vessatauolle, heheh.. :D

Loppu hyvin, kaikki hyvin siis ja nyt olenkin turvallisesti Suomessa ja autossa matkalla kohti mökkiä. Valmentajalle lupasin, että treeneistä pidän taukoa ainakin kolme päivää. Ja sitä kyllä kroppa todellakin tarvitsee! Saa nyt nähdä, miten maltan kolmea kokonaista päivää lepäillä kuitenkaan loppujen lopuksi, mutta parhaani teen. :) Täytyy keksiä muuta kivaa hommaa, ainakin pipareita on leivottava ja koristeltava, nukuttava paljon, halittava äitiä ja isiä, kuunneltava joululauluja kyllästymiseen asti ja mitähän nyt vielä!

Joten eipä muuta kuin ihanaa, rentouttavaa ja kaiken kaikkiaan ihan parasta joulua kaikille! :)

4 kommenttia:

 1. En tiiä tuleeko tästä sulle nyt mitään ilmoitusta tai tuutkohan sä ees koskaan huomaamaan kun tänne vanhoihin postauksiin kommentoi, mut kokeilempa nyt kuitenki:) mitä tarkottaa 12x60? Oletin sen olevan multitreeni jossa toinen fiidaa ja toinen juoksee, mut kummin päin toi on, niin että on kahdentoistapallon pötköjä 60 kappaletta, vai 60 pallon pötkojä 12 kappaletta niitä pötköjä? Toi 60 pallon pötkö kuulosti vähän ufolta ajatukselta kenenkää fiidata putkeen, saatika juosta putkeen 60 pallon verran, mutku aloin laskee noita palloja noissa pötköissä, niitä oli enemmän ku 12 yhessä pötkössä ni sit olin aivan ulapalla:) niin kuinkas oli, tai miten yleensä tehään, kuinka monen pallon sarjoja ja kuinka monta sarjaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tulee ilmoitus eli huomaan kyllä aina kaiken :)
   Juuri niin eli toinen fiidaa vapaasti ympäri kenttää ja toinen juoksee. 12 kappaletta 60 pallon pötköjä, niin ufolta kuin se kuulostaakin :D me kerättiin siis 20 pallon pötköjä ja niitä aina kolme putkeen, koska eihän nyt kellään ole niin pitkiä käsiä, että 60 pallon tuubi pysyisi sylissä. Että siitä vaan kokeilemaan, 3 minuutin välein startti eli yhteensä menee 36 minuuttia ;) Ei oo paha, vähän vaan saattaa hapottaa!

   Poista
  2. Ah noni, no tota mä just aattelin et ei kukaan voi pitää 60 palloo kerrallaan käsissä ja viel silleen et niitä vois hallitusti fiidailla ilman et puolet palloista putoo joka fiidatun pallon aikana :D mut tosiaan toihan on fiksukeino, 20 pysyyki jo helpommin:) Kiitos tarkemmasta selvennyksestä kun joku tyhmemmän puoleinen (minä) ei suomea ymmärtänyt aluksi:)

   Poista
  3. Eipä mitään ja hahah älä huoli, ihan yhtä tyhmä mäkin olin ja luulin aluksi että toi oli pelkkä vitsi että muka 60 palloa putkeen :D

   Poista