keskiviikko 22. tammikuuta 2014

A little helllllo from Copenhagen airport

Helou eevribaadi:)

Innokas matkailija :)
Täällä mä taas istuskelen Köpiksen kentällä ja odottelen lentoa. Tällä kertaa suuntaankin taas ihan uuteen maahan, nimittäin Islantiin! Valaita, tulivuoria, jäätiköitä ja kuumia lähteitä, ihanaa! Veikkaan kyllä että ainoat kuumat lähteet, joita tälläkään matkalla pääsen näkemään on hotellin ja hallin suihkut... Mutta toivottavasti saan hien pintaan pelikentällä, että pääsen käyttämään niitä sitten sitäkin enemmän. :)

Pelaan siis Iceland International -kisan ja olen kovasti innoissani, että pääsen pitkästä aikaa taas kisaamaan. Toisaalta taas jännittää hirveästi... Vaikka viime viikko oli treenien osalta ihan superhyvä, tiedän kuitenkin miten tehokkaasti onnistun usein saamaan itseni täysin kipsiin kisatilanteessa. Ja kun niistä viimeisimmistä kisoistakin on jo 3 kuukautta! Onneksi mulla alkaa pelit vasta perjantaina ja huominen on aikaa chillailla ja käydä vähän treenaamassa hallilla ynnä muuta mukavaa. :) Kyllä siitä sitten hyvä tulee, ei hätää!


Kuten jo kirjoittelinkin, viime viikko oli loistava! Koko porukka treenasi todella hyvällä asenteella ja valmentajat olikin tyytyväisiä meidän panokseen. Itsekin tunsin kyllä tehneeni parhaani ja pelasin myös muutaman tosi hyvän treenimatsin viikon aikana. Niin ja puntillakin tein ennätyksiä niin rinnallevedossa, penkkipunnerruksessa kuin leuanvedossakin! Myös treenien ulkopuolella oli kaikenlaista kivaa: illanvietto hyvällä porukalla, monen tunnin juttelut kivan kaverin kanssa, yhdet synttärikakkuilut ja kävinpä myös bazaarissa ihmettelemässä isoja banaaneja. Niin joo ja kävin myös language schoolissa ilmoittautumassa tanskan kielikurssille!


Nyt kiiruhdankin lennolle, ettei ne vaan jätä mua kyydistä! :)

2 kommenttia: