sunnuntai 16. helmikuuta 2014

MOI

 Väsynyt tyttö täällä taas vaihteeksi kirjottelee ja siitä syystä saatte kuulla ihan vain pikakelauksen tästä viikosta EM-kisareissuineen.

Maanantaiaamuna treenien jälkeen jouduin myöntämään ääneen valmentajalle, että väsyttää ja en tiedä mitä EM-reissusta tulee. Sehän tietenkin huolestui ja pisti viestiä vielä illalla, että onhan kaikki hyvin, oothan valmiina pelaamaan huomenna ja eihän ole syytä huoleen. Siispä lesson learned: älä ikinä valita mistään!

Väsymyksestä mua herätteli kuitenkin lentokentän henkilökunta, joka kertoi tylysti, että mun lento on ylibuukattu ja mulla ei olekaan paikkaa. Pikku paniikin jälkeen kaikki kuitenkin päättyi hyvin, pääsin kuin pääsinkin kolmannelta varasijalta kyytiin ja matka pääsi alkamaan. Kiitos vaan niille kolmelle, jotka päättivät jättää saapumatta lennolle <3

Ja sitten ei muuta kun smurffaamaan!
Illalla syötiin hyvin, soviteltiin meidän joukkueen ihania smurffi-vaatteita ja naurettiin sille miten kamalilta näytettiin. Into pelaamiseen alkoi onneksi syttyä ja seuraavan yön nukuinkin totuttuun tapaan todella huonosti, intoillen ja jännittäen kauheasti, ihan niinkuin mulle käy aina ennen kisoja.

Itse pelit ei menneet ollenkaan toivotulla tavalla. Hävittiin kaikki joukkuematsit ja omiinkaan suorituksiini en kovin tyytyväinen ole, vaikka pari ihan hyvää voittoa tulikin. Joten ei siitä varmaan sitten sen enempää tarvitse kertoa.

Se, mikä kuitenkin on peleistä ehdottomasti mainittava, on tämä: Suomen miehet voittivat EM-pronssia!!! Ihan huikeeta ja mahtavaa, käsittämätöntä suorastaan!

Kuva: Badminton Europen Facebook-sivuilta
Peleihin en sen enempää jaksa nyt paneutua, mutta mainittakoon nyt jälkipelit kuitenkin. Minut siis ylipuhuttiin players partyihin ja tulos on tässä:

Epämääräistä riehumista...
...yksi pinacolada...

...ja yksi yli-innokas islantilainen poika. Siitä ei kuitenkaan ole kuvamateriaalia, koska pakenin poika-rukan luota äkkiä tottakai.

Perjantaina sitten lensin takaisin tänne Odenseen ja vietin ystävänpäivän iltaa tyttöjen ja sydämen muotoisten suklaamuffineiden kanssa.


Viikonloppu on kulunut ihan liian nopeasti ja jostain syystä myös hyvin onnellisesti. Kaverit - täällä ja skypen päässä Suomessa - on kyllä ihania. :) Myös pari hyvää treeniä oon saanut vedettyä. Niin ja pari superhyvää kavereiden kanssa kokkailtua hampurilaista!


Ei siis ihme, että onnellisuus paistaa kasvoilta myös kesken kovan punttitreenin! x)

Viikko siis paketissa ja uusi starttaa taas pian, jännä juttu. Paljon on taas ohjelmaa tiedossa ensi viikolle, muun muassa reissu Itävaltaan kisailemaan. Palailen pian kertomaan lisää! :)

5 kommenttia:

 1. hotellihuoneessa(?) täysi kaaos :D

  Ikävää, että pelit ei menneet ihan nappiin. Aina ei voi voittaa, vaikka juhlimisesta päätellen voittaja-ainesta onkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe pieni kaaos kuuluu asiaan :D ja joo, en säilytä oikeesti jugurtteja lattialla..

   Niimpä, aina ei voi voittaa eikä edes joka kerta. :) pakko paljastaa että juhlatkin oli oikeesti aika vaisut ja loppui mun osalta lyhyeen.. Mutta hyvä varmaan niin :D

   Poista
  2. eeetpä... itsehän viisaampana säilytän prodejauhepussei lattial... olis ehkä järkevää ettiä niille parempi säilytyskohde...

   vissiin oli kohtuullisen innokas fani, jos sut onnistu ajamaan bileistä ulos! oisit nyt antanu sille nimmarin hyvästä yrityksestä;

   Poista
  3. onnea kisoihin! jäi viime kisat seuraamatta kun olin reissun päällä niin jäi pronssit tullettamatta ajallaan... mutta juhlitaan näin jälkikäteen =) voitit näköjään tänään matsisi onnea siitä ja jatka samaan malliin =)

   Poista
  4. Haha Janne voin paljastaa ettet oo suinkaan ainoo, jonka prodejauheet lojuu lattialla :D

   Kiitos Niko! Ja tsempit tuli kyllä ajoissa perille, mutta toivottoman nettiyhteyden ja kiireen takia vastailen vasta nyt kun ehdin koneen ääreen... :)

   Poista