sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Viikkokatsaus

Tervehdys täältä sängyn pohjalta...

Viikko alkaa olla taas paketissa ja yhtä jos toista olen taas saanut aikaan.

Viikon suurimmat saavutukset liittyvät tällä kertaa nukkumiseen. Olin aivan yliväsynyt koko viikon ja nyt viikonlopun olenkin sitten viettänyt flunssan kourissa sängyn pohjalla tehden ei mitään. Laskeskelin juuri, että olen nukkunut viikonlopun aikana noin 25 tuntia. Hups. Flunssa on kuitenkin helpottamaan päin eli ehkä olin vain aika väsynyt. Tai siis miten niin EHKÄ?

Viikon uusi kokemus oli ensimmäinen tanskan oppitunti. En tiedä opinko vielä mitään, mutta hienon pinssin sain. Ei siis mennyt se kolme tuntia hukkaan.

Jeg lærer dansk - ved at tale dansk! Opettelen tanskaa puhumalla tanskaa! :)


 Viikon paras treeni oli keskiviikkoaamun pelitreeni. Voitin kaikki pikku väsymyksestä huolimatta ja muistin ajatella ja keskittyä hyvin koko ajan. Yksi kaveri myös sanoi, että siitä tuntuu aina että sillä on maailman huonoin puolustus, kun se pelaa mua vastaan. Ehkä mun kovasti treenattu hyökkäyspelaaminen siis alkaa toimia? Jes:)

Viikon "en siis oikeesti kestä enää"-hetki oli tänään iltapäivällä, kun tajusin etten ole tehnyt koko viikonloppuna mitään muuta kuin ollut kipeänä. Niin ja maanantaina, kun jouduin lähtemään taas pois kotoa ja jättämään kaverit ja perheen sinne. Yritin lohduttautua hamstraamalla ruisleipää mukaan. Mutta älkää kaverit huoliko, ei teitä parit ruisleivät kyllä kuitenkaan korvaa.Viikon typerin keskustelu käsitteli ensin alieneita, sitten elämän tarkoitusta, sitten työttömyyttä ja päättyi pohdintaan siitä, onko järkevämpää lähteä ulos kävelylle vai kävellä sittenkin ympyrää omassa huoneessa ikkuna auki.

Viikon biisi oli ehdottomasti NOAH - Det' okay. Ihan vaan siksi että vaikka se on tanskaa, niin siinä lauletaan niin kivan hitaasti, että jopa mä saan selvää sanoista. Ja sitä paitsi bare sig jeg tog fejl, bare sig du hader mig, det' okay.

Viikon ihanin piristys oli pieni lahja kaverilta, joka tuli tänne muutamaksi viikoksi treenaamaan. Se on kuulemma tehty maissista ja tuo onnea. Nyt se katseleekin mua ikkunalaudalla ja vahtii, että saan nukkua rauhassa. :))


Viikon pelastus oli sulkiksen Tanskan mestaruuskisat, jotka tuli telkkarista tänään ja eilen. En tiedä miten olisin pysynyt järjissäni kipeänä kotona ilman niitä!

Viikon suurimmat pohdinnat liittyivät siihen, että treenaaminen tuntui super raskaalta ja pelkäsin jo olevani laiska ja saamaton. Ja tottakai syytin itseäni siitä, että olen liian tyytyväinen viime aikojen tuloksiin tai jopa ylimielinen ja sen takia ei treenit vaan kiinnosta. Melkein itkutkin sain väännettyä valmentajalle tästä, mutta lopulta pääsin itseni kanssa yhteisymmärrykseen siitä, että nyt vain väsyttää ja se on ihan okei.

Viikon hauskin treenihetki oli keskiviikkoaamuna, kun varvas tuntui jotenkin hassulta koko treenien ajan. Treenin jälkeen otin kengät pois ja olikin käynyt näin:


Viikon lempiruoka oli kaalilaatikko. Kaali, jauheliha ja riisi oli sitä paitsi kaikki tarjouksessa! Ja niin oli raejuustokin. Vaikkei se nyt mitenkään kaalilaatikkoon liitykkään.

Viikon suurin epäonnistuminen on se, että kello on yhdeksän sunnuntai-iltana enkä vieläkään ole pakannut huomenna starttaavaa reissua varten. Nyt siis lopetan tämän viikkokatsauksen tähän, alan pakkailemaan ja huomenna suuntaan (terveenä, jos multa kysytään!) kohti Sveitsin Baselia ja joukkue-EM-kisoja!

2 kommenttia:

  1. tsemiä kisoihin! toivottavasti pakkasit ehjät sukat mukaan =D ei tarvii sitte matseissa ihmetellä =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos näin jälkikäteen :p jep, sukat oli onneksi ehjät että niistä ei jäänyt menestys ainakaan kiinni :D

      Poista