tiistai 4. maaliskuuta 2014

Sometimes it's all about being the biggest b*tch

Hejsan!

Viikonloppu oli ja meni ja siinä samassa Odense Classic -kisa, josta etukäteen kerroin. Vaikka pelaaminen innostikin kovasti, niin kyllä se ehkä silti vähän siihen väsymykseen kaatui. En jaksanut taistella tarpeeksi, mikä harmittaa näin jälkikäteen. Hävisin toisella kierroksella niin singelissä kuin tuplassakin, mutta neljä kovaa matsia riitti silti enemmän kuin hyvin.

Toisinaan pitäisi osata olla vähän bitch kentällä. Tällä mä tarkoitan sitä, että joskus on okei tuulettaa vähän härskisti, pitää tiukasti puolensa rajatuomiokiistoissa ja jättää pyytämättä anteeksi onnekasta "pokalla-verkkonauhankautta-viivalle"-lyöntiä. Varsinkin jos vastustaja tekee myös niin. Ihan oikeasti, ei se ole väärin. Mutta huijata ei saa, ei ikinä!

Sunday-selfie 11h yöunien jälkeen. Oli hyvä fiilis :)

Mun peli kaatui lauantaina ehkä eniten siihen, että en uskaltanut olla se kentän isoin bitch. Mä olin nössö, hyi! Vaikka vastassa oli mua kaks päätä pidempi ja kentällä pelottavasti käyttäytyvä tyttö, niin ikinä ei saisi tehdä niinkuin mä tein. Kolmannessa erässä suostuin aivan liian helposti antamaan periksi, jos tuli kiistaa rajatuomioista. Ja mikä pahinta: "Is it 15-14?" "Yeah... Oh wait, dont I have 16?" "No... Or okay whatever, let's say you have 16". Haloo, kuka piipittää peloissaan vastustajalle "whatever" kun on kyse tärkeistä pisteistä??? Minä. Ja tein sen vieläpä kolme kertaa siinä erässä.

Seuraava missio on siis oppia olemaan bitch. Että varokaa vaan! ;) En tosin oikein usko onnistuvani, mutta varmuudeksi aloitin kuitenkin massan kasvatuksen uutta pelottavaa itseäni varten tänään laskiaispullien merkeissä. Kun viisi tyttöä viidestä eri maasta leipoo laskiaispullia, niin ei voi tulla kuin hyvää! Kaksi meistä ei ollut ikinä kuullutkaan laskiaisesta tai pullista, mutta kyllä nekin nyt myönsi, että on tää ehdottomasti vuoden kivoin tiistai. Oli kyllä niin sairaan hyvät pullat, että nään uniakin niistä varmaan vielä monta yötä. :D


Aloittelin tänään myös kirjoittelemaan toivottua postausta mun punttitreenailusta. Yritän saada sen torstain aikana valmiiksi, sillä huominen menee tehokkaasti treenien ja tanskan kielikurssin parissa.

Mutta nyt on aika lukea iltasatu (tanskan kielellä tottakai, koska menin ja hankin kirjastokortin!), hyvää yötä ja hyvää loppuviikkoa kaikille! :)

2 kommenttia:

 1. "Seuraava missio on siis oppia olemaan bitch. Että varokaa vaan!"

  Sorryyy neiti Mikkelä, susta ei sais tekemälläkään pitsien pitsiä, semmonen kissanpennun näkönen kuin ekassa kuvassa olet ;) (tietty toi pitsien pits läppä saattoi mennä ohi, jos et ole katsellut putousta... Youtubemalla "Putous BB-Aslak" löytyy).
  Sun pitäis opetella vihanen ilme, sellanen "evil eye -katse" sit sun ei tarvii ees käydä keskustelua oliko se sisällä vai ei, kun voit vaan murahtaa ja vastustaja pakenee loppumatsi ajaks vessaan...

  Hyvää naistenpäivää sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah :D Putous-läpät on tottakai hallussa, se on onneks yks harvoista ohjelmista mikä näkyy ulkomaillakin ;) Kuulostaa loistavalta taktiikalta, nyt mä rupeen joka päivä peilin eessä treenaamaan! ;D

   Poista