tiistai 29. huhtikuuta 2014

Treeniarkea


Moi!

Saanhan anteeksi, kun en ole yli viikkoon kirjoitellut, saanhan?
Yli viikko on siis ehtinyt vierähtää viime kuulumisista ja Hollannin kisan aiheuttamasta pienestä pettymyksestä on toivuttu. Päätin olla treeneissä supertyttö ja tehdä nyt kaikkeni sen eteen, että seuraavassa kisassa taas peli kulkee. Ihan hyviä ja ihan loistavia treenejä olenkin tehnyt ja fiilis alkaa olla taas erittäinkin kohdillaan. :)


Yksi pieni muutos, minkä halusin treenaamiseeni tehdä, on kunnon treenimatsien määrän lisääminen. Sovittiinkin valmentajan kanssa, että huolehdin itse ja järjestän asiat niin, että saan nyt pelattua viikon aikana vähintään kolme kunnollista matsia. Kolme tällaista matsia on nyt takana ja kyllä se vaan on niin, että tekemällä oppii. Ei se fiilis ja tuntuma siihen peliin tule millään muulla kuin pelaamalla. Onneksi täällä on mahdollista pelata kovia tyttöjä tai vaikka nuorempia poikia vastaan hyviä matseja. Vastustajista ei kyllä ole pulaa kunhan vain viitsii aktiivisesti kysellä niitä pelaamaan.

Perjantaina käytiin myös juoksemassa taas 9x400m intervallit, joissa startti oli aina 3min 20s välein. Matkana 400m ei ole kyllä mun suosikki, ei edes kärkipäässä mun top-listalla. Hyi että mä en sitten yhtään tykkää! Painelin kuitenkin menemään taas pari sekuntia nopeammin kuin edellisellä kerralla, ajat oli välillä 1min 16s ja 1min 19s. Kesän edetessä sitten jos pääsisi yhä vaan lähemmäs 1min 10s aikoja... :)

Sunnuntaiaamuna sain tehdä rauhassa punttia (=kuvailla selfieitä :D) ihan tyhjällä salilla, parhautta!
Treenien lisäksi en niin hirveästi muuta olekaan tehnyt. Ulkona ois kyllä kivat ilmat ja kyllä me noiden muiden kanssa aina välillä loikoillaan tossa takapihalla auringossa. Itse vaan satun kärsimään pahasti siitepölyistä ja silmät kutiaa enemmän kuin tarpeeksi. Siksi ulkona hyppely ei niin kovin paljoa innosta. Onneksi noi puut alkaa olla jo aika hyvin valmiita lehtiensä kanssa ja mä saan taas pian hengittää rauhassa. :)

Yksi hauska juttu on vielä pakko kertoa! Mun kaveri Monika hehkutti tänään aamutreenien jälkeen into piukeena, että keskustassa on tanssinäytös ja sitä on kyllä pakko mennä katsomaan. Lähdettiin sitten oikein porukalla, käytiin ostamassa sandwichitkin evääksi ja oltiin valmiita huikeeseen esitykseen. Noh, paikalle kun päästiin, niin muu yleisö olikin tämän näköinen:


Ja itse show oli sitten näinkin hyväntuulinen:


Voi että mua nauratti ja mä luulen, että Monika saa kuulla tästä vielä jonkun aikaa. Meidän pojat pisti viestiä kesken näytöksen, että "Onko hyvä, kannattasko meidänkin tulla katsomaan? Ja onko siellä tiukkapöksysiä ballerinatyttöjä?;)" Hieman naureskeltiin, että on kyllä kuumia misuja lava täynnä. :D No mutta, näytös oli oikein hauska, sandwichit oli hyvät ja ilma kaunis niin eipä mitään valittamista!


 xxx
Airi

4 kommenttia:

 1. Sähän sovit just hyvin tonne muun yleisön sekaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah no ei kukaan ainakaan mitenkään ihmetellyt eli selkeästi sovin joo :D

   Poista
 2. Nuo 400 metrin ajat ovat todella kovia. Kuinkahan moni suomalainen miespelaaja juoksee noin kovia aikoja...t. Jyri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Täytyy varmaan haastaa niitä kesällä mun kanssa juoksemaan ;)

   Poista