tiistai 5. elokuuta 2014

Rakas päiväkirja...

Viime viikon maanantaina illalla saavuttiin äitin kanssa tänne Odenseen. Ilta kului oikein mukavasti mun uutta (väliaikaista) kämppää ihmetellessä, ruokakauppareissulla ja iltapalaa syödessä. Mä kerkesin myös iltajätskille yhden kaverin kanssa.

 Tiistaina mä alotinkin sitten jo treenit. Normaalin kello 8 sijaan treenaankin nyt aamuisin vasta klo 10-12, mikä on tavallaan kivaa mutta toisaalta treenien välistä lepoaikaa ei kovin paljon jää. Ekoissa treeneissä vähän kroppa tuntui kummalliselta ja sulkiskin oli aika ihmeellinen laji pienen lomailun jälkeen, mutten antanut sen häiritä. Aamutreenien jälkeen käytiin äitin kanssa vähän kiertelemässä Odensea, syömässä hyvin (mäkin pääsin kerrankin ravintolaan täällä!) ja shoppailemassa. Voi sitä materialismionnellisuuden multihuipentumaa, kun Carlingsilla oli loppuunmyynti ja dr.denimin farkkuja sai noin kympillä normaalin 50e sijaan! (Olisin halunnut laittaa näistä kuvaa, mutta miten voi kuvata farkkuja ilman awkwardia belfietä?:D) Isojen ruokaostosten jälkeen mun pitikin jo suunnata iltatreeneihin hikoilemaan vielä vähän lisää.

Keskiviikkona päivä alkoi normaaliin tapaan aamutreeneillä, joiden jälkeen käytiin äitin kanssa syömässä ja pyörimässä vielä vähän kaupungilla. Sen jälkeen saattelinkin mamin junaan ja kohti koti-Suomea. Itse pyöräilin siitä sitten puntille ja tein oikein hyvän punttitreenin.

Torstaina oli vuorossa kaksi kovaa treeniä ja niiden lisäksi en sitten hirveästi muuta jaksanutkaan kuin olla vain. Iltatreenissä olin ainoa tyttö ja mun pahaksi onneksi pelattiin matseja erilaisilla säännöillä ja häviäjä sai aina rangaistuksen. Rangaistuksena oli esimerkiksi niin monta punnerrusta kuin voittaja sai pisteitä plus pisteiden erotus. Nuoremmille pojille pärjäsin kyllä, mutta vanhemmilta tuli pataan ja pahasti. Yhden pelin hävisin karusti 18-5, mikä tarkoitti 18+13=31 punnerrusta. Ei naurattanut. Laskeskelin myös huvikseni veden kulutuksen päivän aikana ja join kuusi litraa! Hikoilun määrä pienessä kuumassa hallissa on jotain niin älytöntä, että tuo ei edes ollut mitenkään liikaa.


Perjantaina ohjelmassa oli kova aamutreeni, puntti ja kevyt palauttava lenkki. Illalla olinkin jo melko sipissä ja mietin, että miten neljässä päivässä voi saada itsensä näin loppuun.

Lauantain aamutreenissä oli aiheena tekniikka ja odotinkin iisiä treeniä. Noh, ei se yhtä kova ollut kuin viikon muut treenit, mutta silti huomattavasti kovempi kuin olin odottanut. Onneksi iltapäivä oli vapaata ja soitinkin heti treenin jälkeen kaverilleni Monikalle, että mitäs nyt tehdään. Sain kuulla, että 25 minuutin päästä lähtee juna Nyborgiin, jossa on mahtava merenranta. Spurttasin siis äkkiä juna-asemalle ja matkustin reilun vartin matkan Nyborgiin. Biitsillä oli ihan mahtavaa, hiekka oli pehmeää ja ranta jatkui matalana ties miten kauas ulapalle. Kiljuin onnesta kuin pikkulapsi, kun polskin lämpimissä isoissa aalloissa ja väistelin allöttäviä kasveja pohjassa.


Sunnuntaina vuorossa oli viikon loppuhuipennus. Tehtiin multitreeni, joka oli kyllä yksi elämäni kovimmista. Kaveri siis syötteli mulle palloja ympäri kenttää ja minä juoksin niiden perässä minkä jaloistani pääsin. Lopussa en tosin kovin tehokkaasti enää päässyt, mutta sehän se oli ideakin. Palloja oli yhteensä 48x20=960 ja aikaa treeniin kului 1h6min. Treenin jälkeen mulla oli palaveri valmentajan kanssa ja puhuttiin vähän tavoitteista ja suunnitelmista tälle kaudelle. Mussa ei kuulemma ole mitään vikaa ainakaan asenteen puolesta treeneissä, mitä nyt vähän bitchimpi saisi kentällä olla. Näyttää kuulemma myös siltä, että mulle on tulossa hyvä kausi. Loppuilta kuluikin sitten kauppareissulla, kokkaillessa, sähköposteja kirjoitellessa, kisamatkojen lentoja etsiessä, kavereiden kanssa chättäillessä ja Kalevan kisoja katsellessa.

Siinäpä siis tiivistetyt kuulumiset mun ensimmäiseltä viikoltani täällä. Mieli on hyvä ja fiilis korkealla, vaikka peli ei vielä parhaimmillaan tunnu olevankaan. Ekaan kisaa on pari viikkoa (jaaaaiks!) ja uskon kyllä, että se pelikin alkaa siihen mennessä kulkea, ei se niin kaukana kadoksissa ole. :)


xxx
Airi

2 kommenttia: