sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Uutta, kivaa ja ihmeellistä

Moi!

Olen täällä aivan muutosten pyörteessä, on uutta kämppää, uutta kämppistä, uusi joukkue ja mitähän nyt vielä. Muutenkin tuntuu, että on ainakin sataneljäkymmentäkuusi rautaa tulessa ja joka suuntaan pitäisi keretä yhtä aikaa.

Viikko sitten muutin uuteen asuntoon ja asun nyt aivan Odensen ydinkeskustassa. Sijainti on toisaalta ihan mahtava, mutta toisaalta ei ollenkaan mahtava. Etenkin viikonloppuisin saa kuunnella seinien läpi kaupungin vilkasta ja hyvin äänekästä yöelämää, mikä ei vaikuta unen laatuun mitenkään erityisen positiivisesti. Muuten kyllä tykkään tästä kämpästä, tämä on ISO ja valoisa. Ainoa vaan, että sänky vielä puuttuu ja selkälihakset ei ole kovin innoissaan ilmapatjasta...

Sain myös uuden kämppiksen ja tällä hetkellä asutaan kolmistaan kahden mahtavan tyttösen kanssa. Toinen niistä tosin lähtee pian kotimaahansa Slovakiaan, mutta eiköhän me sitten tuon islantilaisen kanssa kahdestaankin pärjätä. Olen kyllä super kiitollinen näistä tytöistä! Niiden kanssa me jaetaan joka päivä ilot ja surut niin treeneihin, kisoihin kuin poikiinkin liittyen.


Tällä viikolla kävin myös kolmen päivän vierailulla Hillerødissä. Pelaan siis tällä kaudella joukkuematsit heidän riveissään ja oli mukava päästä tutustumaan uuteen tiimiin. Ketään en etukäteen tuntenut ja kyllä muuten taas vaihteeksi jännitti! Siellä minä juna-asemalla seisoskelin ja odottelin jotain tuntematonta mut hakemaan. Siitä jännityksestä kun selvisin, niin seuraava kynnys oli astella halliin ja tavata ne monet uudet ihmiset. Kyllä siinä pää pyöri kuin pöllön poikasella, kun mä katselin ympärilleni, ihmettelin sitä kaikkea ja yritin moikata jokaista.


Reissusta Hillerødiin jäi kuitenkin huippufiilis! Joukkue vaikuttaa todella mukavalta ja treenien tasokin siellä on erittäin hyvä. Kaikki olivat aidosti iloisia, että tulin sinne asti heidän kanssaan treenaamaan ja että pelaan heidän joukkueessaan. Kaiken lisäksi pääsin vääntämään meidän joukkueen ykkösnaisen kanssa kovaa matsia ja melkein tunnin treenimatsi me saatiinkin aikaiseksi. Tämä kyseinen tyttö (no okei, se on kyllä nainen jo!) on ollut muutama vuosi sitten ihan Tanskan parhaimmistoa, joten on upea mahdollisuus treenata hänen kanssaan.

Kävin nukkumassa Suomi-kaverin luona Köpiksessä reissun aikana ja nää kaks kaverusta tuli pussailemaan mua aina välillä yöllä <3
Ja mitäs muita rautoja tässä vielä onkaan tulessa? No ensimmäinen joukkuematsi onkin jo tulevana tiistaina, torstai-iltana lennän Suomeen ensi viikonlopun Suomi-Ruotsi-maaottelua (klik,klik!) varten, seuraavalla viikolla onkin jo Puolan kisa, sitten taas joukkuepeli, sitten Tshekin kisa... Yksi uusi sponssikuviokin on työn alla ja siitäkin pääsen kertomaan pian! Paljon on siis tapahtumia ja menoja, syys- ja lokakuu tulevat olemaan täynnä urheilua, täynnä elämää. Se on kivaa.

Loppukevennykseksi vielä pätkä mun punttitreenistä. Ideana oli tehdä jokin ihan muu kuin hauska video, mutta näin siinä sitten kävi... :D


xxx
Airi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti