lauantai 18. lokakuuta 2014

Denmark Open

Pettymys. Sitä oli mun Denmark Open.

Tiistaina pelasin siis ensimmäisen Super Series -kisani. Olihan se vähän ihmeellistä ja aivan tajuttoman siistiä. Iso halli ja kirkkaat spottivalot, suuri yleisö ja älytön tunnelma, kaikki viimeisen päälle laitettu ja hawk eye -systeemitkin rajatuomioiden tarkastukseen löytyy. Oli huikeaa lämmitellä treenihallissa, kun viereisellä kentällä Lin Dan pelaili vähän puolen kentän pelejä. Siinä se naureskeli ja palloili ja näytti ihan perus hessulta. Mutta ei se kai ihan perus sälli ole, kun se on maailman paras! Chen Longiinkin rakastuin, ai että kun se on tyylikäs, rehti ja charmantti! En tosin myönnä, että olisin salaa ottanut treenihallissa kuvia kummastakaan...kröhöm.

Aika siistiä!
Ja tältä näytti sama halli vielä viikko sitten, kun kiinniteltiin mainoksia...
Mutta se oma peli olikin sitten vähemmän loistokasta. Hävisin Tanskan mestarille Mia Blichfeldtille 21-14, 21-14 ja olin hyvin, hyvin pettynyt. En ollut niinkään pettynyt tulokseen, ymmärrän kyllä hyvin että jos on Tanskan mestari, niin ei silloin voi olla huono. Mutta kun itse pelasin niin huonosti, tein tuhat ja sata virhettä ja mikään perusasiakaan ei onnistunut. Siellä mä smashailin hyvä etten viereiselle kentälle ja nostelin verkolta leveäksi ja pitkäksi. Siinä vaiheessa ei spottivalot ja iso yleisö kyllä kovin kivoilta tuntuneet. Nelinpelistä en halua edes kommentoida muuta kuin että sen olisi kyllä voinut jättää pelaamatta.


Nyt mä olen kuitenkin onnistuneesti noussut pettymyksen kuopasta. Se vaati pari päivää, pari hyvää treeniä ja vähän ajatustyötä. Ja vähän myös suklaata, anteeksi. Liian syvällehän ei saa ikinä vajota ja mitä nopeammin sieltä nousee, sitä helpompaa se on. Yhden päivän saa surkutella, mutta ei enempää. Se on kuitenkin lopulta vain urheilua, vain yksi peli ja vain yksi päivä.

Loppuviikon mä aion treenata hyvin ja nauttia Denmark Openin matseista. Joudun (tai no pääsen) ehkä myös töihin auttamaan kisajärjestelyissä. Saatan päästä myös dopingtestausapuriksi seuraamaan ja valvomaan testiin valittuja pelaajia siihen saakka, kunnes he ovat valmiita antamaan näytteen. Ei mua kyllä yhtään haittaisi seurata vaikka Chen Longia hihihi. :)

Loppuun vielä pätkä mixtin puolivälierän kolmannen erän vikoista pisteistä. Kuunnelkaa tota tunnelmaa tuolla hallissa! Halli oli niin täynnä, ettei meinannut mahtua istumaan mihinkään. Suomeen myös näitä, kiitos!Kivaa viikonloppua kaikille! :)

xxx
Airi

2 kommenttia: