maanantai 13. lokakuuta 2014

Höpsispöpsis-video

Moi!

Lupasin vähän aikaa sitten tehdä videon ja nyt mä sen sitten vihdoin tein. Ei mulla nyt sen kummempia, kunhan höpöttelin kuulumisiani ja jännitin, että onko hiukset hyvin. Kameran akku loppui kesken ja viimeiset muutama lausetta ei mahtuneet, mutta en mä kai muuta enää sanonutkaan kuin että pelaan siis huomenna tiistaina Denmark Openissa Tanskan mestaria Mia Blichfeldtiä vastaan.

Vaihtakaa ihmeessä videon laatua paremmaksi. :)


Huomenna siis pelaan elämäni ensimmäistä kertaa Super Series -kisassa! Tulokset ja livescoret löytyy Tournamentsoftwaresta (KLIK KLIK!). Mä jatkan täällä nyt huilailua ja huomiseen valmistautumista, jännää!! :)

xxx
Airi

5 kommenttia:

 1. Toimii nää jutut videon muodossa myös! Kumpi tuntuu enemmän sulle "omalta" kirjoittaminen vai videoiminen? Tosi paljon onnea ja tsemiä kisoihin!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiva kuulla :) Pakko sanoa kyllä kirjottaminen, koska sillon ei haittaa jos hiukset on huonosti :D No ei, mutta kun videolla tulee aina sössittyä ja sitten pitää kuvata uudelleen ja editoida ja niin eespäin..

   Poista
  2. Heh joo no ite en tajunnut ajatella koko hiuksia mutta en tiedä sitten muista 😂

   Poista
 2. Ui nämä videot on kyllä tosi hyviä kanssa, tee vaan aina kun aikaa ja jaksamista riittää:) Tosta Tanskan puhumisesta tuli mieleen että sun kannattaisi opetella joku lause, esim. "Opiskelen Tanskaa ja yritän käydä tänlaisia keskusteluja Tanskaksi, joten voisitko puhua minullekin Tanskaa" tai jotain jonka voisi aina sanoa kun Tanska-keskustelu alkaa, niin eiköhän ihmiset ihan hyvillä mielin sullekin Tanskaa puhuisi:D ja ei vitsit, Mathias Boe uiii! Pitäiskö sitä muuttaa Tanskaan ihan vaan jo että voisi nähdä noita tyyppejä! :D Ja hei, nyt sitten voit ainakin luottaa siihen että Boe muistaa ja tietää sut, sitä ei kaikki voikaan sanoa! :DD Ja tosiaan onnea superisti kisoihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeij, kiva kuulla :) Täytyy yrittää aina toisinaan tehdä näitäkin! Joo kyllähän mä ton osaisin varmaan sanoakin, mutta jotenkin nolostun aina niin paljon ja luovutan suosiolla :D Mutta enköhän mä harjottelun kautta pikkuhiljaa reipastu ja onneksi on tutut tanskalaiset treenikaverit, joille voi huoletta puhua ihan miten sattuu :) Hahah joo täällähän näitä Boeja ja kumppaneita kyllä bongaa eli ei muuta kuin tervetuloa vaan ;)

   Poista