perjantai 12. joulukuuta 2014

Aika ennen joulua on hapottavaa

Moi!

Olen jo ties kuinka monena päivänä halunnut ja yrittänyt saada blogitekstiä aikaiseksi, mutta en ole siinä onnistunut. Treenit ovat olleet todella raskaita ja sosiaalistakin elämää tuppaa näin joulun alla olemaan jostain syystä tavallista enemmän. Kaiken kaikkiaan joulun odotus tuntuu olevan aika kiireistä ja rankkaa, olen aivan hapoilla niin fyysisesti kuin henkisestikin!

Tällä setillä lähtee aamut hyvin käyntiin!:) Kaurapuuroa, muussattuja taateleita + piparkakkumaustetta ja raejuustoa. Sekä tietysti perus vitamiinit, Life Drinkiä ja omega-öljyä.
Viime lauantaina oli liigapeli, josta ei kyllä paljoa jäänyt lapsenlapsille kerrottavaa. Hävittiin 3-10, mutta onneksi onnistuin voittamaan kaksinpelini kolmessa erässä, vaikka olinkin raskaan treeniviikon jälkeen aivan loppu. Itse asiassa jo menomatkalla junassa olin niin väsynyt, että suututti junan katossa ollut rikkinäinen lamppu. Ihan oikeasti teki mieli huutaa, koska se lamppu oli rikki.

Hallilla jo hymyilytti ja jaksoin jopa ottaa typeriä (ja tärähtäneitä) peiliselfieitä :D
Tiedän olevani todella tunneherkkä, suuntaan tai toiseen, silloin kun olen väsynyt. Viime lauantaina se meni niin, että menomatkalla junassa kiukutti, ennen peliä nauratti kaikki, pelin aikana vuoroin nauratti ja kiukutti ja paluumatkalla sitten en tajunnutkaan enää mistään mitään. Väsyneenä pelaamista on ehkä hyvä treenata, mutta on kyllä pakko myöntää, että viime viikko meni vähän yli.


Treenit ovat viime viikkoina sisältäneet mm. kädenvoimatreenejä painomailalla, 1vs1-intervallitreenejä, 2vs1-treenejä, matalalla verkolla tehtyjä treenejä (ai mun peppu!) sekä viivajuoksu- ja jalkatyöintervalleja. Lisäksi ollaan tietysti pelailtu matseja ja tehty punttitreenejä, olipa tällä viikolla taas maksimivoimatestitkin puntilla. Kovaa on siis menty ja sen kyllä myös kropassa tuntee...

Treenien ohella olen myös käynyt luistelemassa ja syömässä kakkua kaverin synttäripäivän kunniaksi, käynyt kielikurssilla, kannustanut seurakavereita parissa liigamatsissa, askarrellut joulukortteja sukulaisille, shoppaillut joululahjoja ja valmistautunut muuttoon. Tänään on myös aika avata pikkujoulukausi ja kun sen kerran avaa, niin se kausihan jatkuu luontevasti heti huomenna. Viikonlopun aikana pitäisi kaksien pippaloiden lisäksi ehtiä myös aloitella muuttohommia, sillä tästä kämpästä pitää luopua ennen joulua. Tekemistä siis riittää!

Kivat tytöt ja kiva luistelupäivä :)
Anna on Uudesta-Seelannista ja luisteli ekaa kertaa. Se oli aika hauskaa!
Vaikka happojen määrä on tällä hetkellä melkoinen, ovat ne kuitenkin kivoja happoja. Opin treeneissä jatkuvasti uutta ja punttitesteistäkin sain hyvät tulokset, vaikka testit tehtiinkin keskellä viikkoa kaikkea muuta kuin tuoreilla jaloilla. Kavereiden kanssa hengailustakaan ei voi valittaa ja kaiken kaikkiaan kaikki sosiaalinen toimintahan on aina kivaa. :)
Joulukorttiaskartelujen satoa:)
Nyt alan valmistautumaan pikkujouluiluun! Jipii, tänään saa laittaa meikkiä ja mekon päälle :)

xxx
Airi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti