torstai 4. joulukuuta 2014

Hyvää nimipäivää kaikille Airi-nimisille!

...ja loistavaa Airinpäivän iltaa myös kaikille muille :)

Itselleni nimipäivä merkitsee ainakin sitä, että joulu alkaa olla lähellä! Tämän huikean juhlapäivän kunniaksi ajattelinkin jakaa muutaman jouluisen kuvan täältä Odensesta. Kävin nimittäin tiistai-iltana pienellä kävelyretkellä peruuntuneen tanskan oppitunnin sijasta, otin kuvia ja fiilistelin. Tämä on niin kaunis kaupunki, treenit sujuu, pian on joulu ja mulla on monta unelmaa. Näitä asioita mielessäni pyöritellen talsin pitkin Odensen katuja ja olin hetken hyvin tyytyväinen. Kun sitten pääsin kotiin ja sisälle lämpimään, tein hyvää ruokaa ja hautauduin peiton alle katselemaan joululeffaa. (Siiri, se oli se loppu sä tiedät mistä. Hihi miten söpöä!) Se ilta oli omistettu positiivisille ajatuksille ja haaveilulle. Niistä asioista saa voimaa vaikka mihin.

 


Kello on pian 11 illalla ja mun pitäisi olla jo höyhensaarilla unelmoimassa lisää. Ongelma on se, että treenit loppuivat vasta alle tunti sitten enkä todellakaan ole vielä tarpeeksi rauhallinen nukkumaan. Toinen ongelma on se, että aamutreeni alkaa jo yhdeksän tunnin päästä. Huomisesta taitaa tulla päiväuninen päivä...

Lauantai puolestaan on jälleen liigapelipäivä, mikä tietää matkustusta. Tiedossa on taas kova vastus, enkä todellakaan ole millään tapaa herkistellyt sitä peliä varten. Tällä viikolla on treenattu älyttömän kovaa, joten saa siis nähdä, mitä lauantain pelistä tulee... Toisaalta treenit menevät juuri nyt tuon pelin edelle ja sitä paitsi uskon vahvasti, että joskus on hyvä päästä harjoittelemaan vähän väsyneenä pelaamistakin.

Palailen sitten sunnuntaina liigapelin jälkeisissä tunnelmissa! :)

xxx
Airi

1 kommentti:

  1. Joulu on kyllä vuoden parasta aikaa! Joulutunnelma, valot, mieli, (ja meillä myös lumi :P)... se on vaan nii hienoa :) Treeneissäki on huonoinaki päivinä hyvä fiilis päällä jouluisin. Näköjää Odensessaki osataa noi joulukoristelut hyvi!

    Hyvää joulunodotusta sulle! :) Toivottavasti reenit kulkee!

    VastaaPoista