tiistai 2. joulukuuta 2014

IN juuri nyt

Moikkamoi :)

Kiireisen, kavereiden ja treenien täyteisen Suomi-viikon jälkeen oli ihanaa palata sunnuntaina takaisin Tanskaan ja arkeen. Vielä ihanammaksi kaiken tekee se, että tiedän pääseväni takaisin rakkaiden luokse Suomeen viettämään joulua jo kolmen viikon päästä. Kaverit ja perhe kun vaan on tärkeitä, niin sanotusti "in".

Myös muutama muu juttu on tällä hetkellä in. Olen sellainen asioista innostuja ja uudet jutut on aina kivoja. Uutta hyvää biisiä pitää kuunnella koko ajan ja kun innostun yhtäkkiä lukemaan, en muuta haluaisi tehdäkkään. Myös uutta hyväksi todettua ruokalajia voisi helposti syödä joka aterialla ja kun löydän uuden kivan sarjan netistä, on kaikki jaksot saatava katsottua heti eikä kohta. Aika pian hyväkin biisi alkaa kuitenkin tällä menolla kyllästyttää ja lukeminen maistua puulta, siitä uudesta ruokalöydöstä nyt puhumattakaan. Kyllästymisvaiheessa aina harmittelen sitä, miten typerä olen intoillessani asioiden suhteen liikaa ja kuluttaessani kaiken sen innon loppuun saman tien. Mutta lopultahan löytyy aina onneksi uusia juttuja, joista innostua, ja sitten taas mennään.

Viime aikoina elämässäni in ovat olleet muun muassa tällaiset jutut:

Kompressiosäärystimet. Sain käyttööni Zeropointin kompressiosäärystimiä ja tykästyin. Olin niiden suhteen tosi skeptinen, koska näyttäähän ne ehkä vähän hassuilta. Nyt kuitenkin hengailen ne jalassa joka treenin jälkeen ja pelatessakin käytän mielelläni. Tunne jaloissa on ihan uskomaton, etenkin nyt kun on niin kylmä. Eikä tämä ole edes maksettu mainos! Ehdottomat lempparit on pinkit, koska tunnetustihan tykkään pinkeistä jutuista. Ja nämä onkin tosi pinkeät. Hehe.
Joulumausteet. Inkivääriä, kanelia, neilikkaa ja kardemummaa vaan joka paikkaan. Aamupuuroon, jugurtin sekaan ja kaakaoon ne sopivat ainakin mainiosti. Tämä innostus lopahtaa aivan varmasti heti joulun jälkeen, kun piparkakut mausteineen pursuavat taas jo korvistakin ulos. Ps. muistakaa käyttää ceylon-kanelia eli luomukanelia, koska tavallinen on myrkyllistä!
Life Drink. Sain yhteistyökumppaniltani Terranovalta kokeiluun Life Drink -juomaa. En olisi ensi näkemältä ikinä uskonut, että tykkäisin siitä oikeasti, mutta nyt se on jo ihan lemppari. Täyttä superfoodia, joka sisältää mm. kasviproteiinia, tuorepakastekuivattuja kasvi-, marja- ja sienijauheita, maitohappobakteereja, rasvahappoja ja kuituja. Joku voisi väittää muuta, mutta itse olen aivan vakuuttunut tämän tehosta, sillä en ole ollut pahemmin kipeänä koko syksynä!


Uunijuurekset, etenkin punajuuri. Olen aivan rakastunut uunissa paahdettuihin juureksiin ja vihanneksiin. Punajuuri, porkkana, bataatti, lanttu...ah nam.
Jogurtti- ja suklaapähkinät. Kyllä, valitettavasti olen rakastunut myös näihin. Tämä innostus saisi olla yksi niitä nopeasti ohimeneviä. Onneksi täällä ei ole Punnitse&Säästä-kauppoja, joista kyseiset pähkinät ilkeästi huutelee mun nimeä hyllyiltä ja hyppii väkisin mukaan, vaikka kuinka vastustaisin. Täällä olen siis turvassa.
Operaatio nilkkojen vahvistus. Olen huomannut pientä (ja välillä ei niin pientä) lonksumista ja kipua nilkoissani. Kysyin asiasta fyssarilta ja mulla on kuulemma todella löysät nilkat. Sehän selittääkin paljon! Jotta suuremmilta ongelmilta vältyttäisiin, päätin innostua vahvistamaan nilkkojani. Tasapainotyyny ja kuminauha on nyt kavereita. Toivottavasti innostutaan pysymään kavereina vielä pitkään.
Kuumat juomat. Näin kylmällä ei ole mitään ihanampaa kuin sohvan nurkka ja kupillinen teetä tai kaakaota. Mega hygge, sanoisi tanskalainen.

xxx
Airi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti