keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Kebabit ja kamelit, täältä mä tuun!

Tervehdys Munchenin lentokentältä!

Olen parhaillaan matkalla kohti kebabin, kamelien ja karvaisten miesten luvattua maata, Turkkia. En voi sietää kebabia enkä halua vaihtaa itseäni kameleihin, joten suunnitelmissa on keskittyä sulkapalloon. Ja äiti, älä huoli ollenkaan, en aio mennä illalla yksin ulos ja mulla on hupullinen takkikin mukana, joten olen varmasti turvassa ja piilossa!

Vuorossa on tällä kertaa Turkey International, viimeinen turnaukseni vuodelle 2014. Aloitan pelini vasta perjantaina, mutta päätin matkustaa kuitenkin jo tänään. Syy tälle oli tyhmääkin tyhmemmät lentoajat. Lähdin nimittäin tänään aamulla kello 9.30 Odensesta, nyt istun viidettä tuntia Munchenissä ja perillä Ankarassa olen 22.55. Siitä vielä hotellille ja kello onkin varmasti jo huomisen puolella... Jos olisin reissannut huomenna ja pelannut perjantaiaamuna, niin olisin varmaan ollut yksi iso kebabbi siellä kentällä ja hyvin pian valmis vaikka kameliajelulle.

Lentokentällä on tylsää, mutta onneksi mulla on kavereina herra Kirja ja rouva Samsung Laptop. Luottokaverit!
Viime viikonlopun pikkujoulut sujuivat oikein kivasti ja sain myös muutettua uuteen kämppään. Treenitkin ovat sujuneet, vaikka myönnän kyllä että odotan jo innolla joulua ja sitä, ettei tarvitsisi juosta niitä intervalleja ja tehdä maailman hapottavinta jalkatyötä. Valmentaja kuitenkin kysyi meiltä, että aiotaanko me sitten soittaa kaikkien maiden pelaajat läpi ja käskeä niitäkin lepäämään joulun ajan. Eli lupaa joululepsuiluille ei tainnut herua tällä kertaa...

Edustin Japania syömäpuikot päässä "MM-kisoissa" viime lauantain pikkujouluissa. Ja arvatkaa mitä? Huikeiden tietovisojen, pöytäjalkapallon, keilailun ynnä muiden jälkeen Japani on uusi maailman mestari!
Nyt suuntaan viimeinkin lennolle kohti Ankaraa! Tavoitteena ja toiveena on pelata hyvä vuoden viimeinen kisa, ja ehkäpä mä sitten ansaitsen ottaa edes pari päivää iisimmin joulun aikaan. Here we go, wish me luck! :)

xxx
Airi

4 kommenttia:

 1. Terveiset Suomesta: 3 astetta lämmintä, vesisadetta ja sellaista ... Siellä varmaan on
  vähän lämpimämmät tunnelmat :)

  Ekan päivän matsit hienosti selvitetty! Toivotaan, että lauantaina jatkuu positiivisissa merkeissä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih.. No eipä täälläkään kehumista ole, 5 astetta ja aina välillä tulee vettä. Ja voin kyllä luvata että Suomi on ainakin 1000 kertaa kivempi, kauniimpi ja parempi maa :D

   Jea, kiitti! :)

   Poista
  2. Rentouttavaa joulua sinulle ja Menestyksekästä uutta vuotta !!

   Saatiin jouluinen maisemakin, huomattava parannus viime viikon vesisateeseen :)

   Olen vuoden verran lukenut blogiasi aina silloin tällöin, ja pidän kovasti
   tavastasi kirjoittaa. Välillä vakavampaa asiaa, välillä kevyempää ja
   välillä höpsispöpsis-videota :-) (kyllä Boe varmasti hymyili sinulle,
   eikä sille maaliläikälle otsassasi). Ja hienoja kuvia on tietysti kiva
   katsella, kuten kesäaamun maalaismaisemaa tai jouluista Odensea!

   Onko SM:t seuraavat pelisi Suomessa? Sitä ennen taas Islantiin?

   Poista
  3. Kiitos ja mahtavaa joulua myös sinne! :)

   Jee, tosi kiva kuulla tällaista palautetta! Pyrin siis jatkossakin höpöttelemään ja vakavoitumaan sopivassa suhteessa. :)

   Jeps, tammikuussa ohjelmassa on Ruotsin ja Islannin kisat ja sitten SM:t.

   Poista