torstai 1. tammikuuta 2015

Vuoden ensimmäinen

Ihan ensiksi, Hyvää Uutta Vuotta! :)

Juhlistin eilen vuoden vaihtumista kivassa tyttöporukassa täällä Odensessa. Kokkailtiin yhdessä ihan huippuhyvä kolmen ruokalajin päivällinen, ammuttiin muutama raketti, pelailtiin hauskoja pelejä, julteltiin ja vaan oltiin. Keskiyön aikaan hypättiin alas sohvalta, koska täällä Tanskassa on tapana hypätä sillä tavalla uuteen vuoteen. Syötiin myös kransekagea ja paukuteltiin erilaisia koristepommeja ja serpentiineja, koska nekin kuuluvat perinteisiin täällä päin. Alkoholi- ja känniääliöperinteet sen sijaan jätettiin väliin, mikä ei kyllä harmita ollenkaan.

Uuden vuoden menu näytti muun muassa tältä. Aika master chef -meininkiä, eikö? ;)
Ei olis kyllä ehkä vielä tässä vaiheessa uskonut, että saadaan hyvät ruuat pöytään... :D

Näin vuoden ensimmäisenä päivänä kuuluu kai vähän fiilistellä mennyttä ja tulevaa. Kun itse mietin vuotta 2014, on ensimmäinen reaktioni hymy. Muistan monen monta hyvää hetkeä, kivaa ihmistä ja toteutunutta haavetta. Luulen, että olen keskimäärin ollut vuoden aikana melko onnellinen.

En menneenäkään vuonna voittanut MM-kultaa, löytänyt unelmieni prinssiä tai tullut rikkaaksi, mutta silti vuosi on ollut hyvä. Näin jälkikäteen ajateltuna mitään suurensuurtahan ei oikeastaan ole edes tapahtunut. Kun suljen silmäni ja pohdin niitä parhaita hetkiä, nousee esiin ihan hassuja juttuja ja muistoja. Ne ovat vain pieniä hetkiä, sellaisia lyhyitä välähdyksiä, jotka on tavallaan aika merkityksettömiä, mutta silti niin tärkeitä. Muistan esimerkiksi sen, kun
 • sain viettää kahden viikon kesäloman ja täyden treenivapaan. Erityisesti muistan sen viimeisen treenin ennen lomaa.
 • tulin toukokuun lopussa Suomeen ja mut yllätettiin lentokentällä "tervetuloa kotiin"-kyltin kanssa.
 • kävin kesällä kaverin kanssa aamulenkillä ja nautin ihan älyttömästi lämmöstä, juoksemisesta ja etenkin siitä kaverin seurasta.
 • normaalisti todella tiukka valmentajani lähetti SM-voiton jälkeen viestin, jossa lupasi tarjota pizzan. Siitä tiesin, että olin ollut hyvä ja hän oli tyytyväinen.
 • kävin syvällisen keskustelun kaverin kanssa kananmunien keittämisestä ja nykyään osaan keittää täydelliset munat.
 • sain puolituntemattomalta ihmiseltä kehuja ja palautetta, että olen kehittynyt pelaajana ja että musta on vielä vaikka mihin, koska mun silmissä palaa se tahto.
Mitään lupauksia en halua tälle vuodelle tehdä, mutta monessa asiassa haluan kehittyä. Haluan tulla itsevarmemmaksi pelaajaksi, mutta silti pysyä nöyränä. Haluan olla parempi ystävä ja kaveri. Haluan treenata hyvin ja antaa kaikkeni, mutta opetella myös nauttimaan entistä enemmän levosta. Haluan tulla henkisesti vahvemmaksi ja oppia uskaltamaan. Haluan olla kiva kaikille mutta oppia ymmärtämään, etten voi silti miellyttää kaikkia.

Vuoden vikan treenin jälkeen oli aika vahva ja muutenkin huikee fiilis!
 Haluan myös, että vuodesta 2015 tulee paras vuosi. Ei vain mulle, mutta ihan kaikille. :)

xxx
Airi

4 kommenttia:

 1. Hyvää uutta vuotta! :) onnee ja voimia tulevalle kaudelle sitä ei nimittäin tiiä mihin sitä yltää kun jaksaa vain tehdä ja yrittää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! :) Kiitti kiitti, näinhän se on, täytyy jaksaa vaan tehdä duunia ja nauttia joka hetkestä :)

   Poista
 2. Aika mukavan kuulone uusvuos teilä, tuli vaan jäätävä nälkä nuita ruokakuvia kattellesa...:D

  Hyvää uuttavuotta sulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah joo, olin ton jälkeen ihan ähkyssä ja ajattelin ettei enää ikinä maistu possu ja perunat mut nyt muutama kova treeni myöhemmin kelpais kyllä taas :D

   Kiitos sitä samaa! :)

   Poista