lauantai 7. helmikuuta 2015

Kun juoksee päin seinää, se sattuu

Heipä hei!

Täällä kirjoittelee hieman iloisempi tyttö kuin viime postauksessa. Tai siis huomattavasti pirteämpi ja stressittömämpi tyttö. Olen oppinut tällä viikolla taas niin paljon asioita, että se on ihan huikeaa.


Koko viikon ennen SM-kisoja, oikeastaan myös Islannin kisaa edeltävän viikon, nukuin todella huonosti. Pelasin sulkapalloa pääni sisällä päivin ja öin, olin niin innostunut ja jännittynyt. Yöunet jäivät vähiin ja stressin määrä kehossa sen kuin lisääntyi. Mieli oli kuitenkin virkeä ja innokas, adrenaliini jylläsi ja kaikki oli mahtavaa. Kunnes sitten kisat oli ohi, eikä ollut enää mitään mitä jännittää ja intoilla. Silloin se kaikki stressi laukesi ja univelka iski kerralla. Olo oli kuin olisin juossut täysillä päin seinää. Tiesin sen seinän tulevan ja tiesin, että jos en hidasta niin sitten sattuu. Mutta en osannut hidastaa enkä edes halunnut. Sitten törmäsin ja levisin joka suuntaan ja tämän viikon olenkin keräillyt itseäni kokoon.

Tämä on kai aika normaali kaava. Jännitetään tärkeää koetta viikkoja, järjestellään isoja juhlia innolla ties kuinka kauan tai odotetaan ja jännitetään tärkeää tapaamista. Ja sitten kun se yhtäkkiä on ohi, ollaan aivan loppu. Omalla kohdallani tämä toistuu melkeinpä jokaisen kisan kohdalla, mutta jostain syystä SM-kisat ja Islanti olivat nyt jännitysinnostus potenssiin 1037. Vaikka olisin pelannut elämäni täydellisimmät pelit ja voittanut molemmat kisat, olisin varmasti ollut tämän viikon aivan yhtä syvässä kuopassa. Niin kävi nimittäin myös viime vuonna.

Miten kuopasta sitten selviää? Omien kokemusteni mukaan nukkumalla, nauramalla, nauttimalla ja olemalla pakottamatta itseään mihinkään. Olen tällä viikolla nukkunut joka yö 10-12 tuntia, treenannut sen mikä hyvältä on tuntunut, laittanut ruokaa kavereilleni ja muuten vain chillaillut. Tiistaina olin sitä mieltä, että sulkapallo on kamalaa ja tänään lauantaina rakastan sitä jo taas yhtä paljon kuin aina ennenkin.

Lauantai, pitkät unet, hidas aamu, onnellinen puuro ja parhaat lisäravinteet Solgarilta ja Terranovalta. :)
Ja teetä maailman söpöimmästä mukista! Kiitoskiitos Nikolle, jolta tämän SM-kisoissa sain :))
Nyt lähden tyttöjen kanssa Ikeaan ja shoppailemaan, illalla tehdään jotain kivaa yhdessä kaveriporukalla. Lepopäivä on kiva päivä :)

xxx
Airi

2 kommenttia: