tiistai 3. helmikuuta 2015

Kuopassa

Moi!

Nyt pitäisi varmaankin saada aikaiseksi maailmat räjäyttävä kisaraportti viikonlopulta, mutta kun ei irtoa. Nukuin huonosti koko viime viikon, koska jännitin. Päässä pyöri jatkuvalla syötöllä clearit ja smashit, rystyt ja kämmenet. Monena yönä unet jäivät alle kuuteen tuntiin, mutta adrenaliinihuuruissa intoillessaan sitä ei niin huomaa. Osasin toki odottaa kaiken sen jännityksen purkautumista ja lievää väsymystä näin kisojen jälkeen, mutta en mä näin pahaan henkiseen kuoppaan ollut varautunut. Eilen mietin koko päivän keinoa välttää illan liigamatsi. Parhaita ideoita oli muun muassa "unohtaa" pelikengät Suomeen, myöhästyä lennolta ja syyttää lumisadetta, keksiä että jalka on kipeä, mennä "vahingossa" junalla väärään suuntaan tai "erehtyä" matsin alkamisajasta. Olen tietysti liian kiltti tällaisiin ja niimpä menin pakotettuna kyyneleet silmissä pelaamaan. Sitten löin pallot seinille ja sanoin, että nyt ei jaksa. Sen jälkeen lähdin takaisin tänne Odenseen, nukuin autossa kolmisen tuntia ja kotiin päästyä 10 tuntia lisää. Nyt on kuumeinen ja kaikin puolin täysin rikkinäinen olo. Omantunnon tuskista ja syyllisyyden tunteesta puhumattakaan.

Tämän hetkisessä mielentilassa kirjoittaisin siis mieluummin vaikka herkkusienistä kuin SM-kisoista. Tai no en kyllä edes herkkusienistä, koska ne on englanniksi melkein sama kuin champion eli mestari ja sana mestari ei oikein kuvaa fiiliksiäni tällä hetkellä. Kisaraportti saa siis odottaa sitä päivää, jolloin jo nauran tälle tämän hetkiselle kuopalleni. Onneksi tiedän sen päivän koittavan jo pian.

Tässä kuitenkin muutama kuva viikonlopulta (kiitos ISI!):ps. Anteeksi rehellisyys, mutta kun näin kivaa se urheilu on aina välillä. :D
pps. Kaikki hyvin, kirjoitin tätä omalle tyhmyydelleni hymyillen, ei saa ottaa liian vakavasti!

Nyt lähden unille (kellohan on jo melkein 8...) ja palailen pian virkeämpänä ja iloisempana! :)

xxx
Airi

8 kommenttia:

 1. Finaali ei tosiaan mennyt ihan putkeen tällä kertaa, mutta vuoden viestivän pelaajan palkinto meni kyllä aivan oikeaan osoitteeseen.

  Sun blogi on ainoa blogi jota jaksan aktiivisesti seurata, koska se on mielenkiintoinen ja hyvin kirjoitettu ja kuvaat avoimesti urasi ja elämäsi ylä ja alamäkiä.

  Kisoja tulee ja menee. Nyt pää pystyyn ja kohti uusia haasteita. Ensi vuonna on taas sun aika näyttää suomalaisille närhen munat. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon, tää oli tosi kiva kuulla :)

   Jeps, pää on nostettu pystyyn! :)

   Poista
 2. Vaikka tuo finaali ei nyt menny iha niinku ei pitänyt niin sitä sattuu parhailekkin. Nyt vaan uutta energiaa, hyvää mieltä ja reenaamisen ja kisaamisen intoa niin ens vuonna uuestaan yrittämään. :) Eikun vaan paljon voimia ja jaksamista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, kiitos paljon! Nyt vaan pitää treenata ja pelailla ilon kautta ja pian on taas itseluottamus kohdillaan :)

   Poista
 3. Kun saa olla nuori ja terve ja voi vielä kunnolla liikkua ja urheilla - niin silloin saa ILON KAUTTA antaa mennä vaan - ja unohtaa kaikki murheet ja ennakkopaineet. "Sokka irti" ;-D Tottakai on kasvukipuja ja toisinaan vaan elämässä on jaksoja, ettei mikään oikein onnaa. Ihan normaalia.

  Tänä vuonna oli aivan mielosen mahtavat suliksen SM-kisat!!! Ja vaikka ei aivan kaikki omat suositkit aina voittaneetkaan, niin saimme ainakin jännitystä koko rahan edestä ja mielenkiintosia vaihteluita pelituloksissakin ;-) Suurkiitokset Kaikille Upeille Urheilijoille!!! Vauhtia ja vaarallisia tilanteita tuntui riittävän. Varsinkin lauantain pelit olivat aivan hurjia - huh huh vieläkin, mitä akrobatiaa...

  Onnittelut SM hopeasta ja kaikkea hyvää ;-DDD Tule jo poies sieltä kuopasta ja heitä omantunnon tuskat ja syyllisyyden tunteet mäkeen jo viimein, sillä niitä sä et todellakaan oo ansainnut. Punttarilla raudat solmuun, kun paranee kuumeet yms ja päälle kunnon kuuma-kylmä suihkut ja hieronta, niin kyllä lähtee ;-DDD

  ps. Niinja olisihan se tylsää, jos joka vuosi olisi samat voittajat kisoissa... vai mitä ;-)


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan ilon kautta, se on munkin yksi tärkeimpiä mottoja! :) Ja joo, tällaiset heikommat jaksot on enemmän kuin normaaleja, ei niitä pidä liikaa surra.

   Oli kyllä tosiaan mahtavat ja yllätykselliset SM-kisat tänä vuonna. Ei varmasti jättänyt ketään kylmäksi, sulkista parhaimmillaan!

   Kiitos paljon kannustavista sanoista, kuoppa alkaa tosiaankin olla takana päin ja raudatkin on laitettu solmuun. ;) Kyllä taas lähtee!

   Poista
 4. If you are at hole, stop digging, sanoo britit :)
  Vaihdat lapion mailaan, niin kyllä se siitä lähtee...

  VastaaPoista
 5. Britit on fiksuja :) Jep, suosin ennemmin mailaa kuin lapiota!

  VastaaPoista