maanantai 23. maaliskuuta 2015

Monday Motivation #2


Hymyileminen on asia, joka antaa yllättävän paljon voimaa. Luin joskus jostain, että pahaan mieleen auttaa, kun laittaa kynän poikittain suuhun niin että on pakko hymyillä. Hymyileminen rentouttaa ja piristää siis ihan todistetustikin. Ja kun mä muutama viikko sitten satuin törmäämään tähän ylläolevaan lausahdukseen, päätin alkaa toteuttaa sitä ihan kirjaimellisesti.

Useimpina aamuina on helppo hymyillä. Tykkään siitä ajatuksesta, että edessä on koko pitkä päivä ja saan tehdä sitä mitä haluan. Aikaisiin aamutreeneihin herääminen ei ole aina yhtä hiphiphurraata, mutta toisaalta on mahtavaa päästä pelaamaan sulkista heti aamusta. Saan tehdä joka päivä sitä, mitä eniten rakastan, joten miksi en hymyilisi?

Mutta sitten on myös niitä toisenlaisia aamuja, niinkuin tänään.

Eilen pelasin kauden viimeisen liigamatsin. Hävittiin 3-10, mutta yksi niistä kolmesta voitosta oli minun kaksinpelini. Pelin jälkeen joukkuepalaverissa äänestettiin joukkueen paras pelaaja, joka saa nallen. Kukaan ei maininnut sanallakaan minun voittoani, valinta tehtiin niiden kahden muun matsinsa voittaneen väliltä. Eikä tämä ollut ensimmäinen kerta tällä kaudella. En tiennyt miksi, mutta hymyilin kiltisti. Sen jälkeen oli aika lähteä kotiin, pakkasin kimpsuni ja kampsuni ja sanoin "moimoi, toivottavasti nähdään vielä joku päivä". Sitten istuin yksin junassa kolme tuntia ja olo oli tyhjä js surullinen. Olin aivan loppu ja pääsin kotiin myöhään, jälleen kerran. Aamulla herätessäni ensimmäinen reaktio ei todellakaan ollut leveä hymy. Mutta hymyilin kuitenkin, vaikka se tuntui typerältä ja väkinäiseltä. Ihme kyllä, mä piristyin todella paljon ja päivä onkin ollut siitä lähtien oikein hyvä!

Aion ehdottomasti muistaa hymyillä joka aamu myös tästä eteenpäin. :)

xxx
Airi

4 kommenttia:

 1. Kannattaa muistaa myös että saatat pelastaa jonkun muunkin päivän kun hymyilet hänelle vaikka olisikin vieras. Varsinkin kauniin hymyn omaavat ihmiset ja kaikki muutkin KANNATTAA hymyillä vaikkei aina tuntuisikaan siltä.
  Ja todella upea päätös sinulta toivottavasti pystyt joka aamu hymilemään ja säteilemän vaikka sitten sen nopean kerran :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! Hymy ja ilo tarttuu :)
   Aion yrittää parhaani tehdä joka-aamuisesta hymystä tavan :)

   Poista
 2. Wautsi waude!!! Nyt sait jo mutkin ärrimörrin hymyilemään ;-DDD ps. Koklasin sitä kynä-suussa-poikittain-kikkaa nääs. Toimii ;-DDD Pitänee piirtää kämmeneen sellainen hymiö, että kankeanakin aamuna sitten muistaa... hymyillä irvistyksen sijaan ;-DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah loistavaa!! :D hymiö käteen on muuten tosi hyvä idea! Tai vaikkapa hymynaaman kuva seinälle :)

   Poista