maanantai 25. toukokuuta 2015

I was in pain in Spain

Moi!

Olen käyttänyt viimeiset 7,4 minuuttia pohtien ankarasti, miten aloittaisin kertomukseni viime viikon kisareissustani Espanjaan.

Voisin lähestyä aihetta näkökulmasta nyyhky. Tiedättekö sellainen koskettavan surullinen kuvaus siitä, kuinka tyttö odottaa innolla kisaa ja peli tuntuu huikealta treeneissä, kunnes pari päivää ennen kisaa iskee kipeys. Tyttö päättää kuitenkin matkata kisapaikalle läpi tuulten ja tuiskujen, kautta pitkien lentojen ja kera elämänsä pahimman kurkkukivun. Perillä selviää, että hotellivaraus on mennyt pieleen ja tyttöä uhkaa yö taivasalla. Kaikesta selvittyään hän päättää taistella ja pelata kisan, mutta jo kisapäivän aamuna hän tietää olonsa voimattomaksi ja huonoksi. Peli on tietysti sen mukaista ja se saa tytön tuntemaan masennusta, joka on lähes yhtä viiltävää kuin vallitseva korvasärky. Takaisin kotiin selvittyään myöhään sunnuntain vastaisena yönä hänelle selviää, että lääkärisedät ja -tädit nauttivat pyhäpäivistä aina tiistaiaamuun saakka, joten edessä on vielä parin päivän kärvistely kurkkukivun kourissa. Seuraava kisakin on jo uhkaavan pian...

Oi ja voi mikä tragedia!

Tai sitten ei. Keksin nimittäin toisenkin tavan lähestyä aihetta, ja sen nimi on kaunistelematon, tai siis kauhistelematon, totuus. Totuus on se, että Espanjan kisa meni tällä kertaa täysin plörinäksi ja että kipeänä oleminen ei olisi juuri nyt tarpeen. Totuus on kuitenkin myös se, ettei tämä kaada maailmaa eikä loppupeleissä pilaa yhtään mitään. Kipeäksi tulemme joskus itse kukin, valitettavasti. Kipeänä ei kukaan pelaa hyvin ja tämä kisa ei siis kerro tämän hetkistä tasoani (vaikka se onkin niin vaikeaa uskoa juuri nyt). Kaikki on kyllä pian taas hyvin, kunhan saan itseni terveeksi ja pääsen treenaamaan. 

Ja mitä tulee seuraavaan kisaa, niin siihen on vielä kaksi ja puoli viikkoa. Sen ajan kun teen kaiken niin hyvin kuin osaan, niin olen varma että kisa tulee menemään hyvin!

Missä se tragedia siis olikaan? Lähinnä oman pääni sisällä kai...

Ja hei, nyt mulla on aikaa hoitaa viisumeja, hotelleja, lentoja, sponssijuttuja ja blogia! Ei muuta kuin teekuppi, läppäri ja puhelin kavereiksi ja pian alkaa hommat olla järjestyksessä :)


Shopping with my (almost) twin sister. So proud of myself for not buying anything although I really wanted a very nice skirt and a t-shirt and shorts and and... :D
Plaza Mayor and the sunny weather was a beautiful combination :)


Somewhere in the centrum of Madrid. A nice city :)
Sangria and tapas with my lovely girls :) I skipped the sangria part since I thought it was a better idea to drink water when I'm ill... But tapas was nice anyway!
Sitting in a badminton hall and watching good matches is something I could do all day every day (I mean I'd prefer playing myself of course but...)! And to have a good friend there with you to fix your hair makes it even better :)
Shortly in English:

Last week I travelled to Madrid to play Spanish International. Unfortunately I got ill just a couple of days before the tournament and suffered from a terrible pain in my throat and ears. Anyway I decided to try and play the best I could. My best wasn't very good this time and that's totally undestandable, how can you play well if you're feeling very week? Anyway, I felt quite disappointed and sad after my match...

Even though my tournament in Spain didn't really go as planned, I'm just trying to tell myself that there's no need to panic or worry. Right now I just need to get healthy again and back to training and everything will be good again very soon! My next tournament is in two and a half weeks and I know that it will go well if I just do everything perfectly until that. And remember to smile a lot. And I sure will!

xxx
Airi

4 kommenttia:

 1. Kurjaa että matkasi meni tuolla tavalla pieleen :( Kipeänä oleminen kotona on ikävää, mutta
  matkalla vielä monin verroin enemmän. Löytyikö edes palmuja piristykseksi?
  Sait kuitenkin otettua kivoja kuvia, kiitos niistä :)

  Mukava että olet jo päässyt harmistuksesta yli, pikaista paranemista, ja tsemppiä seuraaviin
  kisoihin !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pari palmua kyllä näin, mutta olin vähän liian kaupunkimaisemissa niin ne ei olleet sellaisia hienoja palmuja, joista olisin kunnolla innostunut :( :D

   Kiitos! :)

   Poista
 2. Hyvä asenne! Tolla voitetaan varmasti monta matsia! Pitäis ite otaas tosta mallia omaan elämään tällä hetkellä 😊 tsemiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvällä asenteella pääsee varmasti pitkälle, uskon kovasti siihen! Kiitos :)

   Poista