lauantai 20. kesäkuuta 2015

Greetings from Baku!

Moi!

Kirjoittelen nyt pikaiset terkut Bakusta European Gamesien kisakylästä. Tarkoituksena oli kirjoitella vähän pidemminkin, mutta kun elämässä ei kaikki aina mene niinkuin elokuvissa, ja matkasuunnitelmat menivät hieman uusiksi eilen... Lyhyt versio tarinasta on sellainen, että mokasin, säädin, epäonnistuin ja tuli niin kutsuttu äkkilähtö. Tai ehkä paremminkin paniikkilähtö. Pidempi versio seuraa mahdollisesti joskus myöhemmin, sitten kun tälle asialle osaa jo nauraa kunnolla.


Pääasia on kuitenkin se, että olen nyt onnellisesti perillä Bakussa ja täällä on aivan huikeat puitteet! European Games on siis suuri olympialaisiin verrattavissa oleva tapahtuma, jossa kisaillaan monessa eri lajissa. Kisakylä, kisapaikat ja kaikki muutkin järjestelyt ovat olympiatasoa ja onhan tämä urheilijalle aika mahtava kokemus ja mahdollisuus. Näitä kisoja voi seurata telkkaristakin YLE:n kanavilta sekä areenasta, kannattaa siis olla linjoilla!

Just "a few" busses down there for us athletes... :D
Sulkapallon osalta kisa alkaa täällä maanantaina eli ylihuomenna. Pelit pelataan lohkoissa, ja minun lohkossani on itseni lisäksi Tanskan, Islannin ja Maltan tytöt. Kaksi parasta pääsee jatkoon, ja jatkopaikka on kyllä todellakin tavoitteena!

Pistän lisää ja parempia kuvia myöhemmin aivan varmasti, mutta ihan vielä en ole ehtinyt kuin nukkua ja ihmetellä. Täällä on lämmin, tai oikeastaan kuuma, sillä mittari näyttää +35C, aurinko paistaa ja pilviä ei pahemmin näy. Halleissa saattaa siis olla ilmastointi kovalla ja pallot lennellä miten sattuu sen takia, mutta ihan hyvä päästä sellaisissakin olosuhteissa pelaamaan välillä.

Tällä hetkellä suurinta huolta aiheuttaa kadonnut matkalaukku, koska siellä on pelikengät. Ja meikit. Mutta jospa se nyt löytäisi perille ennen maanantaita... Nyt on kuitenkin mentävä syömään ja sitten treenihallille, kirjoittelen myöhemmin lisää! :)


The balcony is nice and so is the wiev but I'm starting to miss my make up bag which is in the lost suitcase...
Heyy!

A quick hello from the athelete's village of the European Games in Baku. I was planning to write a bit more but life doesn't always go as planned and so I had to change my original travelling plans yesterday... A short version of this story is that I made a mistake, I failed and screwed up some things and ended up having a so called last minute take off to Baku. A longer version of the story might come later when I can already laugh about the whole thing.

Crazy to think that these huge apartment houses were built just for this event!
Anyway, I am in Baku now and ready to play in the first ever European Games. Everything is great here, the circumstances are perfect and it's easy to see that they have actually put a lot of effort into this event. I will start my matches on Monday and in the group stage I'm playing against girls from Denmark, Iceland and Malta. The two best players of each group will go further and my goal is to be one of those two in my group.


At the moment the thing that worries me the most is the fact that my suitcase got lost and I don't know when I'm gonna get it. I really need it before Monday so fingers crossed! Apart from that everything is fine. It's very hot here, the temperature is +35C. I will for sure write more and post more photos later but now I have to get something to eat and then catch a bus to the practice hall! :)

xxx
Airi

2 kommenttia:

 1. Onnittelut jatkopaikasta, siellähän sujuu oikein hyvin !!
  Kisojen näkyvyyskin on ollut hyvä täällä koti-Suomessa, TV:stä on
  tullut sulkista ihan kunnon mittaiset pätkät molempina päivinä. Samoin
  hesari otsikoi "Sulkapalloilijat Euroopan kisojen onnistujia". Hienoa !

  Mauritius-video oli tosi kiva :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, kivaa että seurasit! Oli kyllä mukavan paljon mediaa ja muuta paikalla :)

   Jesjes, kivaa että tykkäsit :)

   Poista