keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Good morning from Cancun

Moi!

Tästä tulee elämäni ensimmäinen puhelimella tehty blogipäivitys, mutta toivotaan että silti edes jollain tapaa järkevä...

Saavuin eilen illalla tänne Mexicon Cancuniin ja siitä asti olen vain hokenut huonekaverilleni, että tämä paikka on epätodellinen, mitä ihmettä, en tajua, miksi tällainen on edes olemassa ja että siis häh! Sanat ei riitä kuvailemaan kaikkea tätä valkoista hiekkaa, turkoosia vettä ja palmuja. Eikä todellakaan niitä jättimäisiä viiden tähden hotelleja, joiden ohi ajeltiin 20 minuuttia eilen illalla. Tämä on vaan jotain aivan hullua!

MUTTA. Tämä ei siis ole loma, valitettavasti. Me yövymme halvimmassa hotellissa, minkä löysimme (paitsi että tämä on silti hienoin hotelli, jossa ikinä olen ollut). Viiden tähden kisahotelliin ei ollut varaa. Myös hotellin kolme uima-allasta, baarit, delfiiniseikkailut ja muut saavat jäädä nyt välistä. Se ei kuitenkaan suuremmin harmita, sillä olen super innoissani huomenna alkavasta kisasta!

Pelaan täällä siis Mexicano Internationale -kisan, joka on series-tasoa, eli astetta heikompi kuin viime viikon Guatemalan kisa. Pelit alkavat huomenna, ja pelaan ensimmäisellä kierroksella meksikolaista tyttöä vastaan. Hänestä en tiedä yhtään mitään, mutta huomennahan se sitten selviää.

Kaiken kaikkiaan fiilis on nyt loistava! Lepäilin pari päivää Guatemalan kisan jälkeen, sillä väsähdin kisasta pahemmin kuin ikinä. Semifinaalipelini jälkeen olin pahasti loppu. Korkeus merenpinnasta teki hengittämisen pelissä vaikeaksi, lihakset menivät aivan tilttiin ja päässä heitti. Makoilin sen illan vain sängyllä ja yritin olla liikkumatta, jotta jalat eivät kramppaisi. Onneksi nyt on fiilis taas hyvä ja onni on myös se, että ollaan palattu merenpinnan tasolle. Happea saa siis ehkä paremmin täällä, mutta toisaalta ongelma täällä on järjetön kuumuus ja kosteus... Mutta hienoja kokemuksiahan nämä ovat ennen kaikkea!

Nyt lähden hallille treenaamaan ja muuten vain valmistautumaan huomiseen. Täytyy kai se vähän nauttia maisemistakin välillä. Jos en pelaisi sulkapalloa, en ikinä olisi päässyt näkemään mitään tällaista. Olen kiitollinen, olen onnekas, olen onnellinen.

xxx
Airi

6 kommenttia:

 1. Oho, olipas aika tylyt lukemat ekassa matsissa ...
  Kvartsissa vastus on varmaan eri tasoa, mutta onhan sitä parempiakin tyttöjä
  voitettu viime aikoina :) Onnea matsiin !!

  Kiitos kuvista, kivat maisemat Cancunissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se eka vastus oli melko nuori paikallinen tyttö ja kyllähän se vähän pahalta tuntuu olla noin tyly, mutta minkäs teet...

   Kvartsissa sai tosiaan jo taistella ihan kunnolla, mutta onneksi se tuli kotiin kuitenkin :)

   Kuvia tulee varmasti lisää, sen verran nättiä täällä on ;)

   Poista
  2. Upeaa !! Onnittelut finaalipaikasta !! Numeroiden perusteella sait tässä matsissa tehdä töitä
   ihan kunnolla ...
   Huomenna on revanssin paikka ;)

   Nyt erityisesti harmittaa se LiveStreamin puute. Pitäisikö tehdä Meksikon sulkapalloliitolle
   virallinen valitus asiasta :-)

   Tsemppiä huomiselle !!

   Poista
  3. Kiitos kiitos! Töitä sai tosiaan tehdä ja pikku kinaakin tuli vastustajan kanssa, mutta se kai kuuluu pelin henkeen ja sitä varten on onneksi tuomari... :)

   Huomenna vielä viimeinen rutistus ja todellakin revanssin paikka!

   Heheh joo, täällä ei jostain syystä vielä olla niin edistyneitä tekniikkajutuissa, että olisi live-kuvaa...

   Poista
  4. Et saanutkaan revanssia :(
   Mutta taas hieno turnaus kaiken kaikkiaan, onnittelut siitä :)

   Islanti, Mauritius, Guatemala, Meksiko, ... Eksoottisemmat
   paikat tuntuvat sopivan sinulle! Milloinkohan järjestetään
   Antarktis Open, kannattaisi osallistua :-)

   Viime viikolla arvelin ennenaikaisesti, että nousisit rankingissä
   sadan joukkoon, mutta tämän jälkeen varmasti ...
   En ole nähnyt listaa, jossa olisi vain olympiakarsinta-ajan pisteet,
   mutta sillä listalla olisit varmaan korkeammalla, koska
   toukokuun alun jälkeen on sujunut vielä paremmin kuin sitä ennen :)

   Hyvää kotimatkaa :)

   Poista
  5. Jep, revanssi jäi nyt saamatta....vielä ;) kokonaisuuteen täytyy kyllä olla tyytyväinen ehdottomasti silti!

   Hahah, Antarktis olisi kyllä eksoottinen vaihtoehto! :D

   Tällä viikolla varmasti nousen kyllä jo sadan joukkoon, vihdoin! Tämän hetkinen olympiaranking löytyy täältä: http://bwf.tournamentsoftware.com/ranking/category.aspx?id=9711&category=2153&p=3&ps=25 mutta sitä ei vielä oikein voi niin hirveästi katsella, kun toisilla on siellä jo 9 kisaa ja toisilla vasta pari... On niin kesken tämä karsinta, ettei voi oikein sanoa vielä mitään rankingin perusteella :)

   Poista