perjantai 4. syyskuuta 2015

GOOD NEWS

Moi ja terkkuja Guatemalasta

Pelasin eilen super hyvin, voitin kaksi matsia ja myöhemmin tänään on vuorossa puolivälierä! Ensimmäisen kierroksen matsissa voitin kisan seitsemänneksi sijoitetun Brasilian Fabiana Silvan (maailmanranking 72) suoraan kahdessa erässä 21-13, 21-12. Olen todella tyytyväinen tekemiseeni tuossa pelissä! Olin taktisesti hyvä ja pelasin fiksusti minikokoista tyttöä vastaan, niin ettei hän vain millään ehtinyt nurkasta nurkkaan. Toisen kierroksen matsissa vastus olikin sitten helpompi, ja voitin tämän nuoren USA:n pelaajan 21-4, 21-4. Montaa virhettä en siis tehnyt, mikä on todellakin positiivinen juttu näissä vähän kummallisissa olosuhteissa!

Tänään vastaan tulee USA:n Iris Wang, joka on maailmanrankingissa sijalla 30. Kova on siis vastus, mutta olen täysin valmis tekemään tosissani duunia kentällä! Ja tämähän on minulle ensimmäinen puolivälieräpaikka challenge-tason kisassa, super siistiä. :)

Tämä jet laginen tyttönen on taas ollut hereillä jo kello 5.30 lähtien, aamupalat on syöty ja nyt lähden hotellin puntille ottamaan pikku hien pintaan. Iltapäivällä on sitten helpompi saada kroppa käyntiin, kun ei ole koko päivää makoillut.

Se on siis VAMOS!!Hello and greetings from Guatemala

I played very well yesterday, won two matches and made it to today's quarter finals! In the first round I beat the 7th seeded Brazilian girl Fabiana Silva (world ranking 72) 21-13, 21-12. I'm very happy with my performance in that match. In the second match I played a young girl from USA, and won 21-4, 21-4. 

Today I will play against Iris Wang, also from USA. She's currently ranked as number 30 in the world so it's gonna be a tough match! However, I am ready to work hard in my first ever quarter final in a challenge tournament. :)

Due to the jet lag I woke up at 5.30 again this morning. Now I've eaten my breakfast and it's time to hit the gym and wake up my body a little bit. It's much easier to play in the afternoon if I have done something else than just sleeping the whole day.

So......VAMOS!!

xxx
Airi

4 kommenttia:

 1. Tämähän on nyt ihan huikeata, kakkossijoitettu putosi suoraan kahdessa erässä !!
  En olekaan koskaan ennen saanut Guatemalasta näin mukavia uutisia :-)

  Ei muuta kuin välieriä kohti !
  Harmi ettei LiveStreamia taida olla saatavilla ... Pystyisitkö järjestämään :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jippii, kvartsi oli kyllä mahtava peli ja huikea fiilis! En minäkään ole koskaan tiennyt, että Guatemalassa voi saada aikaan näin kivoja juttuja :)

   En nyt valitettavasti saanut millään LiveStreamia pystyyn, hahah :D uusimmassa postauksessa on kumminkin pikkuinen pätkä tämän päivän peliä!

   Poista
 2. Hienoa Airi! Niin pyllähti Iiris! Sanoisin vaan että kannattaa jatkaa tätä blogin kirjoittelua: ajatukset selkiytyy ja jos vauhti meinaa kiihtyä liikaa, pysyy jalat maassa paremmin, ei tule niin helposti ylilyöntejä ja silloinhan pysyy myös kroppa kunnossa ja ehjänä. Ihan vakavaissani olen. Lykkyä pyttyyn jatkopeleissä! Heikki (55v) Genevestä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Tuo on aivan totta, tekee hyvää pohdiskella asioita ja siten huomaa paremmin itsekin, mikä toimii ja mikä ei. Ajatukset selkiytyy nimenomaan, aivan niinkuin sanoitkin :) Kiitokset kommentista!

   Poista